Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

trey canard kertvégi ugrócskája...

..páran már rommátörték magukat rajta
Nem. Csak nézem a Gery féle videót, és nem is olyan ördöngös azt megugrani .Sokkal nagyobbat ugrik át a srác tök könnyedén.
Tömd be bammeg, azt ugord meg,majd hord el a fődet
jó lenne az, csak az az érkező elég öngyilkos
Az EX-barinő?B iztos azé,me jobb mocin ugrálni mint rajtad Faszt foglalkozol vele min ugrál
és neked a bokád?
Vénségedre akarod magad rommá törni?
Szeva újjad gyógyul?
Csak bassza a csőrömet az a Komlói nagy lukas ugró.
Az endúrón van lámpa meg index, a crosson meg nem van ! gyárilag .
ezer hála és köszönet a válaszokért .amúgy ex-barátnőm kattant rá a cross-ra.de szerintem neki elég egy enduro is egyenlőre.bár ő Honda CR-eket nézegette azért is kérdeztem rá.még igencsak kezdő,de remélem bele fog jönni és nem hagyja abba félúton .
annyit tudok yzf-ről hogy király futómű,nagyon megbizható de azt nemtudom hogy erősek a többi japánhoz képest...
suzukinak nem tetszik a futóműve.
nincs sok különbség az ilyen új motorok közt
jó mind1ik..csak döntsd el melyik szín tetszik
Szia

A cross: könnyebb, keményebb futómű a nagy ugrásokhoz, erősebb agresszívabb motor, mivel erősebb, mint egy enduró így a fenntartása költségesebb, a blokkja üzemórás.

Enduró: lágyabb futómű, barátságosabb gázreakció, tartósabb, nem üzemórás, akár utcai forgalomba helyezhető.
Crossal cross pályán jó menni, endúróval endúrópályán.

Endúróval is lehet krosszpályán menni, meg fordítva, de nem az igazi.
elég durva gecó
tudsz mondani vmit Yamaha yz250f-ről? főleg 2008-as
honda cr/crf
yamaha yz/yzf
ktm sx/sxf
kawasaki kx/kxf
tm mx
suzuki rm/rmz

ezek cross modellek...ami nem ez,az enduró
hali.
segítséget szeretnék kérni.mitől függ, hogy egy motor cross vagy enduro? illetve tudnátok mondani konkrétan mocit ami cross?Honda CR-ek melyik kategória?
köfi a fegítféget
Hy! Segitsen nekem valaki, hogy hol tudnek 2004 FE 550s BERG /hez rendelni egy hatso lengovilla felujito szettet! Ha nem megy szettben, akkor kellene 4db gorgos csapagy, 2 csap, 4 simering, meg 2 tavtarto gyuru. Sajna probaltam a dunafoldvari Welt Auto/ban, de nem tudom mi a banat van, de mar vagy 2 honapja nem erkezett meg, hiaba kerdezgetem mondjak, hogy majd szolnak ha jon, de csak nem akar megerkezni! Segitsetek legyszives! Koszonom
Ez tök jóóó lett MXBéla! Még gondolom lesz rajta egy pár réteg lakk is, hogy fééényes is legyen.

Én is szanaszét edzettem magam tegnap, meg ma Ki is próbáltam egy új gépet!
brutál dupla...majd még durvább 4-es

itt
vagyis versenyről.
valaki tud valamit a hétvégi kosdi versenyőr, lesz vagy sem?
Szeva mindenki. Bandi mi a pálya a mociddal?
Bélám.
Elfelejtettelek felhívni