Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs zsééé,kell a gyerekre,motri nincs kész,hacsak addig nem szerkesztek valamit,pangás van erre,nagy a csóróság
helló mester mizu? jösz Nyársapátra?
Én 115kg vagyok és versenyzek amatörbe KX250nel.
Szega Béla ÚR!
fasza
Helló! Én kitöltöttem.
Hétvégére nem lesz motorom..
A hátsó gátló szára meg a feje görbült, amit lehet cserélni kell..
Nem tom hogy a faszba tették tönkre előző gazdijánál, de szopilla
Nem ,keress hozzá könyvet valahol,a neten
de a szívó és kipufogó szelep hézaga ugyan akkora? Bocs ha hülyeséget kérdezek első 4T motor....
Előre is sorry ... OFF a fórumnak, de ez most fontos!

Kérlek benneteket, aki már utazott MALÉV-val töltse ki a kérdőívem!
Szakdogához kell és eléggé szorít az idő

http://www.kerdoivem.hu/kerdoi...

Naggggyon hálás lennék érte!
eladó: enduro set fekete szinü 17"x2,75 21"x1,85 ami még a felnin van: akront e-dot spain 3g-tc-188! fék tárcsákat lánckereket adom vele! jó állapotba cagiva elephantból származik! debrecenbe van! 20-542-41-46 vagy Baleee@citromail.hu 40000 ft!
Nálunk is van dirt a háznál Majd egyszer ellopom s megkergetlek vele
hát lenne esély az üldözésre mert nagyon sok határőr van erre mert kb 4-5 km a szerb határ.
na jóéjt
megyek aludni mert holnap korán kelek.
ha lesz még kérdésem, akkor még irok.
köszi a segítségeket.
Van pár versenyző 100 kg felett. Könnyen meglehet, hogy fogynál is sokat, ha nem csak úgy kolbászolsz a szántás szélében, meg ötször át a patakon.
Bár attól is lehet fogyni, ha felváltva üldöz a mezőőr, az erdész, a rendőr és a gazda is. Plusz a zöldek. Plusz a polgárőr.
400 már elég lehet valami jobb gépre. Én 530-ért vettem a CeRkát januárban. Mondjuk költöttem is rá sokat.
Szeva!

Én is 100 kiló körül mozgok és vígan megyek pályán, csak kicsit keményebb futómű kell alám hehe.
Én 91 es cr 250 et vettem 260 ezerért és egyáltalán nem bántam meg.
Nem szükséges az ujjabnál ujjabb motor, mert motorikusan az öreg is ott van a szeren.,a futómü sokat számít de mi nem tudunk annyira motorozni hogy ez nagyon sokat számítana.
400000 körül
hát ilyen testi adottságokkal nem lenne nagy sikerem a crossban :D
inkább ahol lakok erdőkben mezőkön használnám bár lehet környékbeli gyengébb cross pályákra is elmennék vele.
Mennyit szánsz a motorra? Krosszra kellene, vagy enduro?
az yz az teljesen ellenszenves valamiért, az rm meg teljesen semleges cr meg a kx között vagyok nagy dilemmába bár még a pénz nincs meg teljesen rá úgyhogy még azon dolgozni kell.
az igaz
102-103 körül mozgok mostanában. :D
Hány kiló vagy?
Még ha nehezebb is kicsalogatni, 42 ló az 42 ló...
Külsőre sosem a Honda a legszebb , de mikor rajta ülsz, nem sokat látsz amúgy sem belőle.
ja meg neten nézegettem az eladó motorokat és azért kérdezem hogy melyiket nézzem inkább, mert külsöleg a kx tetszik jobban de a cr-ről sokkal több jót olvastam
nem becsülöm le csak ugy gondolom hogy talán a 250 tartósabb, meg a sulyom miatt is előnyösebb lenne.