Hétvégére nem lesz motorom..
A hátsó gátló szára meg a feje görbült, amit lehet cserélni kell..
Nem tom hogy a faszba tették tönkre előző gazdijánál, de szopilla
eladó: enduro set fekete szinü 17"x2,75 21"x1,85 ami még a felnin van: akront e-dot spain 3g-tc-188! fék tárcsákat lánckereket adom vele! jó állapotba cagiva elephantból származik! debrecenbe van! 20-542-41-46 vagy Baleee@citromail.hu 40000 ft!
Van pár versenyző 100 kg felett. Könnyen meglehet, hogy fogynál is sokat, ha nem csak úgy kolbászolsz a szántás szélében, meg ötször át a patakon.
Bár attól is lehet fogyni, ha felváltva üldöz a mezőőr, az erdész, a rendőr és a gazda is. Plusz a zöldek. Plusz a polgárőr.
400 már elég lehet valami jobb gépre. Én 530-ért vettem a CeRkát januárban. Mondjuk költöttem is rá sokat.
Én is 100 kiló körül mozgok és vígan megyek pályán, csak kicsit keményebb futómű kell alám hehe.
Én 91 es cr 250 et vettem 260 ezerért és egyáltalán nem bántam meg.
Nem szükséges az ujjabnál ujjabb motor, mert motorikusan az öreg is ott van a szeren.,a futómü sokat számít de mi nem tudunk annyira motorozni hogy ez nagyon sokat számítana.
hát ilyen testi adottságokkal nem lenne nagy sikerem a crossban :D
inkább ahol lakok erdőkben mezőkön használnám bár lehet környékbeli gyengébb cross pályákra is elmennék vele.
az yz az teljesen ellenszenves valamiért, az rm meg teljesen semleges cr meg a kx között vagyok nagy dilemmába bár még a pénz nincs meg teljesen rá úgyhogy még azon dolgozni kell.
Hány kiló vagy?
Még ha nehezebb is kicsalogatni, 42 ló az 42 ló...
Külsőre sosem a Honda a legszebb , de mikor rajta ülsz, nem sokat látsz amúgy sem belőle.
ja meg neten nézegettem az eladó motorokat és azért kérdezem hogy melyiket nézzem inkább, mert külsöleg a kx tetszik jobban de a cr-ről sokkal több jót olvastam
A hátsó gátló szára meg a feje görbült, amit lehet cserélni kell..
Nem tom hogy a faszba tették tönkre előző gazdijánál, de szopilla
Kérlek benneteket, aki már utazott MALÉV-val töltse ki a kérdőívem!
Szakdogához kell és eléggé szorít az idő
http://www.kerdoivem.hu/kerdoi...
Naggggyon hálás lennék érte!
na jóéjt
ha lesz még kérdésem, akkor még irok.
köszi a segítségeket.
Bár attól is lehet fogyni, ha felváltva üldöz a mezőőr, az erdész, a rendőr és a gazda is. Plusz a zöldek. Plusz a polgárőr.
400 már elég lehet valami jobb gépre. Én 530-ért vettem a CeRkát januárban. Mondjuk költöttem is rá sokat.
Én is 100 kiló körül mozgok és vígan megyek pályán, csak kicsit keményebb futómű kell alám hehe.
Én 91 es cr 250 et vettem 260 ezerért és egyáltalán nem bántam meg.
Nem szükséges az ujjabnál ujjabb motor, mert motorikusan az öreg is ott van a szeren.,a futómü sokat számít de mi nem tudunk annyira motorozni hogy ez nagyon sokat számítana.
inkább ahol lakok erdőkben mezőkön használnám bár lehet környékbeli gyengébb cross pályákra is elmennék vele.
102-103 körül mozgok mostanában. :D
Még ha nehezebb is kicsalogatni, 42 ló az 42 ló...
Külsőre sosem a Honda a legszebb , de mikor rajta ülsz, nem sokat látsz amúgy sem belőle.