Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azé ezt az egyórát leverem rajtad
Jó van,mondom nemtudom mit csinálok sokszor,télleg megy el az agyam,auner katalógusba benne van,én meg szopatom itt magam,na:18x22x23
Motrid nem kell, sose kérek kölcsön,ússe rámvanszabva,akkó meg minek
Sziasztok!
Yamaha, Honda üléshuzatok eladók.
Áruk 5990.-ft
Érd: 06-20-545-3546
dacamotor@gmail.com
Hát...anyagilag le vagyok most rokkanva, csinos sem vagyok, kapálni sem tudok, mert meghúztam a hátam, most mi a túró legyen... Mehetsz a géppel, ha kész lesz, hm?
Sokba kerül ez neked
Reggelre is elég...
Bammeg,én má annyi alatt élvezek el
Az ágyból 2 mp alatt kint vagyok mert még fiatal vagyok.
Gyorsan kinyitod a könyvet,nekem sincs hirtelen, CD-n van minden assatudom ki kivel van,mire kikeresném reggel lenne.
Mindenki vigyázzon magára! Jó mocizást.

Attól, hogy Pali itt ír, még Attila Olaszban lehet, olyankor sms-re ír csak vissza, a telefont nem veszi fel. Hozza a sok szép, megkímélt motort.

Te sem tudod, honnan lehet SOS kinézni a tűgörgőméretet a 2003-as CR250-hez?
Írigykedve várjuk De télleg
Bammeg nekem 1 óra kikelni az ágyból,mint egy öregember Jó neked,tiz perc
Köszönjük. Majd csinálok sok sok képet.meg lesz videó is .
http://www.dirtpark.hu/ -ha előfoglalsz mx jegyet jó az sx-re és fordítva, ráadásul 3000 HUf , csak nem enged most hétvégére foglalni
Akkó na azé!
Napról-napra javul, már reggel nem kell 10 perc míg tudok járni.
Szerinted én nem tudom, ki a palcsee?
Teeeee...főamatőr.
Jó bulit nektek
az a baj, hogy én hiába mérem meg a tűgörgőt, ha a te dugód-csapcseged meg nincs nálad....de nem gondolom,hogy dugó-csapszeg terén más lenn a 2 CR..

egyébként a hüveyezésed-dugód korrekt áron van...nekem 58Ezer volt+posta. De szép munka. Ma már a hangját is hallottam a CRnek
Te,szerinted a palcsee hozzászóló az ki?Teeeeee amatőr
Minden azon bukik vagy áll, hogy holnap felhív-e a bácsi, hogy kész a hüvelyezés és megjött a dugó.
29 a PROX dugószett, 23 körül van a hüvelyezés, ha jól értettem a telefonban, az azért elég korrekt.

Bárcsak holnap hívnának, hogy kész
...úgy otthagynám a betonozást Ebesen, ment eb(es) a szarát...
Valami ilyesmi évjárathoz valót láttam felakasztva a Bencsiknél. Még beszélgettünk is rezókról, és mutatta, hogy az nem CR-é... Vagy marha nagyot tévedek, vagy nem, hívd fel, hátha nem Olaszban van.
itt a garázs,itt vannak a szerszámok...már csak a méretnek kell 1eznie.