Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hellotok
Keme nemtudsz kx250hez kipufogó rendszert? 91
Most nézem, hogy Komlón laksz...érdekes lenne, összeraknám a motort ott, aztán irány a pálya
Háááát... hol laksz? Hogy lehet kideríteni a méreteket?
(mert az enyém a szar hengerrel és a szar dugóval együtt le lett adva a szerelőnél)
Így van!

Remélem már jobb a jobb lábad!
nekem épp van egy a polcon....mert aki hüvelyezte a hengert az adott a dugóhoz tűgörgőt. Viszont vettem hajtókar szettet,és abban is volt.
ha jó neked...
Ha valami csoda folytán addigra összerakom a CR-t, akkor én is talán szombat este megyek le...de hogy a csapszegre honnan szerzek tűgörgőt, azt nem tudom.
Szewasztok. Reggel indul a banda Komlóra. Motorom és Geró motorja bepakolva én sajnos csak Szombaton éjfélkor tudok utánuk menni.
Szeva vasárnap akkor Bugyi?
Aztakúva,nálunk is kb ugyanez a helyzet,és nem változik,jobb ha te is beletörődsz
pláne...
Ráadásnak Komlón nem motorra kell fizetni, hanem emberre.
sziasztok eladó egy yamaha tt-r 600 as akit érdekel írjon msn cím:pit.yes.z@hotmail.com
KAKUKK!

Nem megyek Komlóra. Tele van a tököm mindennel, a hengerem nem lett kész, holnap talán, de akkor is szereznem kell tűgörgőt, meg holnap amúgy is egész nap Ebesen betonozunk. A TM-et most mostam le, SOHA többet nem mosom le, mert egy kerek órán keresztül baszattam rá a vizet, a mosó már tök forró volt, mindezt a szakadó esőben. A sufni tele van motorral, kettőt kell arrébb tenni ahhoz, hogy egyet arrébb vigyek, a hátam megint meghúztam vele, mocskosul fáj. Én nem fogok azért 2-300 km-t utazgatni, meg napi 3600Ft-ot elbaszni, hogy egy pálya szélén szomorkodjak, hogy miért nem a saját motorommal megyek. A fürdőszoba itt áll félig kiszilózva, a két első szobából le kéne vakarni a vakolatot, stb, stb, MINDEN jel arra mutat, hogy jobb, ha nem megyek. Majd megyünk, ha minden rendben lesz. A kocsin sem fognak a fékek, a futón nem megy a ráfutófék. Szerintem nem is gondolkodok tovább, már így is bőven elég indokot mondtam. Ja, mosás után nem tudtam beindítani a TM-et, a DRZ-n meg kontakthibás a gyújtáskapcsoló, minden kis lökésre elmegy a világítás és a gyújtás.
Méé! Neked má nem jó?
jó neked
mi minden nap nyomjuk....
tegnap kaszásról indutunk..euro center feletti dirt pálya...onnan rakparton meg bringás úton lánchíd..ott jobbra el,mindenen át el a fogashoz...fel a tetőre..onnan repesztettünk lefelé mint a barom...délinél lyukadtunk ki...onnan meg hazafelé..közben meg erra arra kitérők stb...
30km-t nyomtunk simán tegnap..
tegnap előtt sztem többet is
ma is mennénk..de szakad ez a szarrrr
Marad Kakukk. Legfeljebb fojtogatom kicsit, vagy Móni töxönrúgja.
Van 3 ,de eladóm nincsen sajna,asszony küzd velük. Olyan olcsón megmég én se tunnák hirtelen,esetleg lomisok,vagy vatera
Van valami bringád max. 10-ért, ilyesmi? Kéne bicajoznom a kondi miatt, pályára már ritkábban fogok kijutni, mióta beállt a korai setétedés...

Kakukkra hiába várok, hogy csinálja meg a montit nekem.
olajos fíkes tárcsa,ínnye, nekem csak "bogdenes "tárcsásosok vannak,abbiztos nemállna meg Szíp canga
...lesérülni, versenyen nem indulni...
maradok persze...ez meg jó lesz a hétköznapokra ugrálni,száguldozni...
Maradj meg a krossznál, az sokkal kevésbé veszélyes...
tegnap voltunk gurulgatni az istenhegyi úton este 9-10 között
nagyon zsír volt...romboltunk lefelé bringával mint állat.
egy bmv mellett elmentünk mind3 an mint a barom
az óra ami mutatja a sebességet az autósoknak..na az 70 et mutatott nekem
ha lenne váltó a bicón..beletekerve szerintem 100 al is lehetne csapatni lefelé