Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ya de az yz től megváltunk.
2 napja vettem. Volt időm a Honda anyagainak bujására. Ezelőtt csak Yamahám volt (már ami lrdemleges az említésre)
hy everybody
múltkor a dt-és topikban azt mondtad ádi hogy yz 125-ösöd meg egy dt-éd van??? hogy is van ez??

link
Hát például a google is lehet a barátod igen, de ha a www.bikepics.com on kicsit nézelődsz sokat megtudsz, a végén még a cr-ed se 95-ös...
www.bikepics.com/pictures/5349...
2006 os cr 500 2 t....
más dolgom is van mint a google vel szarakodni. 2 sztem is hagyjuk. ennek semmi értelme. de nem fogok sírva könyörögni hogy jajj nem volt igazam bocsáss meg....
már ha hodás vagy enynit illene tudnod h van cr 500 is
bazdmeg,google.... talán ismered;)...
jó ezen nagyon látszik. ez ezzel az erővel lehetne 250 es is. linkeld be az oldalt ahonnan szedted
husky k az élen
igaz ez a 2007 es paletta. hol lehet. Mikor hagyták abba az 500 as gyártását? a 2t ét. erre kiváncsi vok
jajj hát a nagy 18 éves nem tud ilyeneket, Ő a mának él(nem teszi rosszul,vmi chip tuning lehet a crben )....

najó ezek az oltások már részemről kezdenek szarok lenni szal most kis szünet
Ha már CR 500 (2T), akkor itt szökik a szemét....
látod van képzelőerőm . asszed ezt mellreszívom. tévedsz a taníts duma is elég ratyi találj ki jobbat
akkor tekints a multba kicsit
most néztem meg a modellpalettát és a 450 es a legnagyobb és az 4t
Ádi amúgy jó volt ez az ovodás oltás,nagyon találó TANíTS kérlek!!!!!!
ádi ez fordítva van...te képzeled magad 4.esnek aki ugat nekünk "a kicsiknek" de közben fasztse tudsz
cr500 4t lenne....nemhiszem
jah nálatok lehet...nekem ez átlagos "hangnem"
mosmé kellet elmondanod?

2T
ilyen hangnemben akkor szoktak beszélni amikor a kisovodás pofázik egy 4. esnek..
szánalmas.
500as CR 4T?