Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval 50 alatt 2vel? csak a hgs rezó meg a professzionális remus vég miatt,meg a túlméretes dugó...igen, büszkék vagyunk rád
szevasztok most jöttem még nem olvastam vissza csak megakadt a szemem a lóerőkön ........mostmár napok óta endúrózunk azért nem vagyok ......de mindjárt olvasok vissza !!
amúgy az én cr-em is vaddisznó .......csak szemét nagy a por ...de jó motorozni !
vazz már mindenki mond mindent na egyezünk meg ott van valahol a 30 és 50 ló között
akkor mikor érsz rá? akkor úgy szervezzük hogy ott legyen Faisst is meg Zoozee is,vele pont most szombaton beszél Faisst hogy lejöhetne oda menni 1 pár kört...télleg,Zoozee lejössz majd vmelyik 7végén?
futó??
minek
ráülsz és odajössz
na mind 1 ezen nem érdemes tovább vitázni. melesleg solymárra nem tudok elmenni szombaton mert máshova megyünk csapatni... meg mivel. még nincs kész a motorfuto
mmint ádié....de ádi akkor szombat solymári pálya!
Faisst nemtud semmit...álmában szokott alázni, 1 körön ver rám 20at...ádira többet de ebbe nem ejün k bele...amúgy 38 gyárilag úgyhogy kusssssssss most kb 30 35 közöttt van
ja bocsi 2 cr500 140lo
te nem hallottad még? ádi az vmi gyenge változat lehet...csak 48 lovas az 50 helyett
cr500 meg 140
a japók tudják??
naja..én is
hozzád meg nem is szóltam
ááá bazdmeg hát mindjárt szétverem a klaviatúrát...hogy lehetsz ekkora tirpák h nem veszed a lapot? mindenki téged olt mellesleg szombaton solymári pálya ádi,gyere,megakarom nézni a 48 lovas crt.
ez nem neked szólt
Spy és Xlzx csak ironizálnak, de nem is szoltam
komolyan is vetted,ugy mint xlzx-et
Kishapsi holl lehet elérni nem tudjátok?
te oltani próbálsz ádi?
jaja..még soha nem ültem crossgépe...soha de soha...és nem is tudokm otorozni..ugye bálint?
linkeld már be hogy hol olvastad? légyszi mert ha le van írva még képes leszek arra hogy elhiggyem
miota van meg az exc?
nem ültem cren? te aztán tudod ültem már sokszor...

és már elmondtam h kurvára nem érdekel h hány lovas(akkor sem 48) mert más kategória az rx meg a cr.
de hidd el nekem a 90-95 közötti 125 cr-ek 52,4loval jötek ki