szevasztok most jöttem még nem olvastam vissza csak megakadt a szemem a lóerőkön ........mostmár napok óta endúrózunk azért nem vagyok ......de mindjárt olvasok vissza !!
amúgy az én cr-em is vaddisznó .......csak szemét nagy a por ...de jó motorozni !
akkor mikor érsz rá? akkor úgy szervezzük hogy ott legyen Faisst is meg Zoozee is,vele pont most szombaton beszél Faisst hogy lejöhetne oda menni 1 pár kört...télleg,Zoozee lejössz majd vmelyik 7végén?
na mind 1 ezen nem érdemes tovább vitázni. melesleg solymárra nem tudok elmenni szombaton mert máshova megyünk csapatni... meg mivel. még nincs kész a motorfuto
Faisst nemtud semmit...álmában szokott alázni, 1 körön ver rám 20at...ádira többet de ebbe nem ejün k bele...amúgy 38 gyárilag úgyhogy kusssssssss most kb 30 35 közöttt van
ááá bazdmeg hát mindjárt szétverem a klaviatúrát...hogy lehetsz ekkora tirpák h nem veszed a lapot? mindenki téged olt mellesleg szombaton solymári pálya ádi,gyere,megakarom nézni a 48 lovas crt.
amúgy az én cr-em is vaddisznó .......csak szemét nagy a por ...de jó motorozni !
minek
ráülsz és odajössz
és már elmondtam h kurvára nem érdekel h hány lovas(akkor sem 48) mert más kategória az rx meg a cr.