Szeva mindenkibe. Ezzel telt a du. Ezek a képek a szétszedés állapotában készültek. Vicc, hogy a zsírt szinte csak meg mutatták a csapágyaknak. Küldök ki Japcsiba zsírt vagy 20 kg.
Igaz. Én is leszoktam róla. Indítsunk udvariassági mozgalmat.
Pont reggel a munkahelyemen a lépcsőfordulóban ment fel egy iszonyat bomba kis csaj, olyan 20 körüli, mondom neki: szia, erre ő: Jó napot kívánok
Na jó megállt a topick, ja persze, azlehet a baj, hogy motorozásról van szó.. Igen értem énezt a fejben eldőlést, de azért zsebben is.. Persze Érdi Tibibá jóideje a tudomásomra hozta, hogy a technikai sztorik, azok nem a csórók sportja, deakkor is.. De ugorjuk a témát, ha van eper akkor motorozunk, ha nincs, akkor úgyse..
Hűűűűűűű ez nagyon Gas-os vezérhangya volt.. Persze igaz, mondjuk ha előtte letisztázzuk, talán azis más.. De mikor motorozni indulunk, és sziklamászás lesz belőle, pláne, ha amortizálok a motoron, az nem mindig tetszetős... Biztosan érti kedves Uram?!...
Ezzel énis így vagyok egyre inkább, lehet ez már a 40-esek velejárója?!... Amúgy a terv az volt, hogy belehet ülni, tény a navigátor helyére, deazért azok a hangok, a feeling, jobb mint állni a dugóban, vagy csekkeket feladni.. Nameg élőszóban tudtunk volna "ugatni", mereza gépelés, ahogy írtam, kezdem femininnek érezni magam.. Csacsogunk a csajokkal, milesz a hétvégi partin, lesznek e jó papik a dokkban?!......
Ezt csak most láttam. Nos a "síma" nekem... Erdei utak, "teljesíthető" feljárók.. Amikor 4-en kell átemelni a motorokat adott esetben 50 méterenként árokba bedőlt fákon, stabilan sziklák között-patakban csapatni, nos az nekem már nem teljesen motorozás, inkább "túlélés"... Én sztem motoron tölteni a motorozást, nem mellette-alatta... Biztos érted...
R.I.P.
Pont reggel a munkahelyemen a lépcsőfordulóban ment fel egy iszonyat bomba kis csaj, olyan 20 körüli, mondom neki: szia, erre ő: Jó napot kívánok
Merre jártál? Benne lennél a Július 25-26. Bugyizós hétvégben?
sziklát mászni meg jo,