Az elveszett veszprémi erő... Kerestelek földön vízen levegőben, szerdán veszprémországban jártam rallie teszten, gondoltam kicsábítalak, mintha éppen arrajöttél volna motorral.. Aztán láttam, mintha öszterreichben jártál volna?!...
Vasárnap mentünk, vagyis voltak túristák gazdagon, településeket, lovardákat érintettünk, esk. senkinek egy rossz nézése nem volt, csak bámultam mint aza borjú... Világos, hogy olyankor nem ökörmódjára mentünk, de akkor is extrém pozitív élmény volt, hogy a falra festett ördög nem volt sehol..
Hát baszki, ezek jobban ismerik ott az egész pilist, mint én a XIII.kert, pedig lassan 40 éve itt lakom.. Olyan természetesen fűzték össze a legkisebb csapásokat is, mintha GPS-el mentünk volna.. Télleg elképesztő.. Remélem mosmá majd sikerül valami pénzt gyártani, amúgy momentán semmi célom nincs, annyi lóvém legyen, hogy motorozni tudjak, a többit "pont leszarom"..
Sztem nyugodtan zaklathatod Őt, mmint motorozással, énis pikk-pakk csapódtam hozzájuk, itt bandáztam le vele, akkor találkoztam vele először, és eddig utoljára is.. Mondjuk kicsit már átfordultak Ők "extrém" enduros-nak, ami valahol érthető, a "síma" endurozást már alaposan kinőtték...
meg bevallom töredelmesen nem igazán érdekel a rally, csinálni szeretem a dolgokat nézni nem,