Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fedezni voltam ausztriában,
meg bevallom töredelmesen nem igazán érdekel a rally, csinálni szeretem a dolgokat nézni nem,
Itt szakad az eső...holnap kéne Bugyira menni
Vasárnap beszéltünk ilyesmikről, kérdezz rá. Az a gyanúm, hogy nem egy-az-egyben.
Az elveszett veszprémi erő... Kerestelek földön vízen levegőben, szerdán veszprémországban jártam rallie teszten, gondoltam kicsábítalak, mintha éppen arrajöttél volna motorral.. Aztán láttam, mintha öszterreichben jártál volna?!...
Bele menne egy cserébe?
Sűrűek a hétvégéim mostanában . 3 hete már motoron sem ültem.
Most a hivatalos, vagy a valódi választ várod
milyen az a "sima" enduro,,?
sok falra festett ördög,

ilyenek nincsenek is,
Kakukké?
A Feri kint volt a hétvégén Bugyin te mikor jösz ki? Tata.
adok én neked gyereket, a lányom 17, pont leszarja amit mondok neki a fiam 9 és kissé hiperaktiv, melyiket akarod?

ha kell fizetek is,

nade csak keveset,, és vissza hozni nem ér,
TM450...2007
Csak nehogy nagyot puffanj
Vasárnap mentünk, vagyis voltak túristák gazdagon, településeket, lovardákat érintettünk, esk. senkinek egy rossz nézése nem volt, csak bámultam mint aza borjú... Világos, hogy olyankor nem ökörmódjára mentünk, de akkor is extrém pozitív élmény volt, hogy a falra festett ördög nem volt sehol..
6 kilóér oda adom . Ha nem adnak érte annyit, akkor megmarad örökre. Érdekel 450 csere is, de honda nem
És azóta a korházban vagy infartussal?
Ha eladnád a géped, mennyiért adnád? 450-es cserére nem gondoltál még?
Mai világba,mit számít
Erdész, mezőőr, rendőr, gazdálkodó, drótkötél?

(szeretem a zárt pályát)
Kár hogy nem a saját motorommal voltam
köszi elég az a kettö aki van, de igazán kedves vagy hogy igy felajánlod az asszonyodat,mint forgalmazot,
Hát baszki, ezek jobban ismerik ott az egész pilist, mint én a XIII.kert, pedig lassan 40 éve itt lakom.. Olyan természetesen fűzték össze a legkisebb csapásokat is, mintha GPS-el mentünk volna.. Télleg elképesztő.. Remélem mosmá majd sikerül valami pénzt gyártani, amúgy momentán semmi célom nincs, annyi lóvém legyen, hogy motorozni tudjak, a többit "pont leszarom"..
Sztem nyugodtan zaklathatod Őt, mmint motorozással, énis pikk-pakk csapódtam hozzájuk, itt bandáztam le vele, akkor találkoztam vele először, és eddig utoljára is.. Mondjuk kicsit már átfordultak Ők "extrém" enduros-nak, ami valahol érthető, a "síma" endurozást már alaposan kinőtték...
Kókán ügyesen nyüzsgött a bácsi.