elég durva hozzászólások vannak a fórumban, nagyon nagyon sokat dolgoztak Kareszék a pályán hogy minden jól sikerüljön , szerintem nem ezt érdemlik amit a fórumban kaptak, ez most így sikerült a szahara időjárás miatt
öcsém úgy jött haza a versenyről mint valami cigánygyerek
Szevasztok sírós ovis pöcsösök jöttem én is megharagudni, megsérteni, megsértődni... már 3 hete motoron sem ültem. otthon szintén felújítási munkálatok vannak ( szeva csika bááácsi ) Most meg éppen osztriában vagyok, boldogítom a labancokat hinnyeee .
Nem gondoltam, hogy mindenkit így megvisel a halálom Mostanában csak veszekedtek egymással! Már kezd gyorsaságimotoros íze lenni a fórumnak... BOÁÁÁFFFF
Na majd várjatok! Kiszabadulok , és minden körrekordot megdöntök ! ... ha én egyszer felveszem a terminátoros térgyvédőőőmet!
Mivanmivan miabaj, kiszólít?... Jóestét all.. Megérint, hogy hiányolnak, pláne a képességeimet... Visszakéne olvasnom, bár az alapproblémát asszem látom: ki-mikor-hol-mivel, miért hogyan ment? Értem én, hogy van EGO a világon, de hobbimotorosoknál nem lófaszmindegy? De ! Pláne a motor paletta sokszínűsége miatt, amilyen mákdarálókkal közlekedünk.. Naja vannak akiknek jobban sikerült az élet, de az itteni hobbisták többsége asszem múzeumszökevényekkel randalírozik, jól emlékszem ugye? Nahátakkor... Úgyhogy csatabárdot elásni, vagy kijövök mindenkihez, és leveszem a berugókarját, oszt majd tologathatjátok a vasakat a homokban...
öcsém úgy jött haza a versenyről mint valami cigánygyerek
Szevasztok sírós ovis pöcsösök jöttem én is megharagudni, megsérteni, megsértődni... már 3 hete motoron sem ültem. otthon szintén felújítási munkálatok vannak ( szeva csika bááácsi ) Most meg éppen osztriában vagyok, boldogítom a labancokat hinnyeee .
Nem gondoltam, hogy mindenkit így megvisel a halálom Mostanában csak veszekedtek egymással! Már kezd gyorsaságimotoros íze lenni a fórumnak... BOÁÁÁFFFF
Na majd várjatok! Kiszabadulok , és minden körrekordot megdöntök ! ... ha én egyszer felveszem a terminátoros térgyvédőőőmet!
ejj pedig elcsábítottalak volna hozzám
KEDDEN volt
Nem szeretnék potyára menni ...stb
Majd utánanézek.
Máskor megpróbálok nem zöldségeket kérdezni.