Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ca. 10 perce álltak a tűző napon, hogy beálljanak a rajtgépbe, amikor a rendezőknek eszébe jutott, hogy nagy a por és mégiscsak locsolni kéne aztán újabb öt perc után szóltak nekik, hogy menjenek már pihenni, mert fél óra szünet lesz... amiből lett 50 perc. még jó, hogy nem volt nagyon meleg
a pálya persze csúszott, mint a takony. izgalmas érzés volt gyalogosan is, hát még motorral
nem tudom haverok leszolták a jászberényi endurot, azt mondták más se volt csak szaros poros főldutakon mentek, meg volt benne az a kis épitett gumis -farönkös rész azt annyi,,

sajnos alig van már az országban jo EC helyszin, BAkonynána az még jo, a tőbbi kutyaszar,,,mindet leállitották a kőcsőg műzöldek,

pedig de jo volt anno pl Győr, meg a Pilisben amik voltak, meg Várpalota,
azért elég ideges és mérges lehetett mert van olyan amit kétszer is leirt, de nem csodálom hogy kiakadt,
Például ugyanott az enduro-versenyről CSAK jót hallottam, az meg jól sikerült. Ez van.
és a "bácsi" nagyon finoman fogalmazott
elolvastam, nem is csodálom hogy a csávok kiakadtak a szervezésen,
ezek a szombati képek
képek
egy helybéli hobby-fotós csinálta őket, aki egy elég profi géppel nyomja
Motocross fórumban is van egy vélemény, meg amit innen-onnan hallani. Az biztos, hogy le kell vonni pár tanulságot, és legközelebb jobban rákészülni.

...úgy elfáradtam, hogy Kakukk motorját lemostam itthon szalon állapotra, enyémet meg csak tessék-lássék "levizeltem".
Aztapicsa Keme! Két tank?
Az nagyon durva.
Én úgy hallottam, hogy ennyit csak a versenyzők tudnak menni!
na mi a pálya fotelcrossos kislányok,
két tank szép teljesítmény gondolom rendesen elfáradtál
nem hol és mit kell nézni?
mikor mi eljöttünk, akkor a rendezők már arról tanakodtak, hogy talán mégsem kellene megrendezni a "két nagy" futamot ... de már a seniorok akkor ki voltak borulva, hogy 3 kör alapján értékelnek és ha jól tudom, elkezdtek kissé morgolódni.
ezek szerint volt egy kisebb botrány a végén?
Délig csak, részben a korai kezdés miatt, részben Kakukknak családi programja volt délutánra. De rengeteget mentünk, alig álltunk meg. Két tank benzint elnyomtam

...láttátok az "utóhangjait" a berényi versenynek?
akkor csak én fogtam ki na mindegy, nem vagyok én cukorból
meddig voltatok kint?
Egy szem se, jó idő volt, 7-től 10-ig kellemes, utána forróság. De itt ma egész nap nem esett.
félpályáról követtétek egymást ott is esett az eső?
Kakukk volt az elválaszthatatlan küzdőtársam a sötét sarokban...
ketten a motorral? vagy te és egy másik ördögmotoros?
Sziasztok.

Nyáregyháza miért ilyen elhagyatott? Beépített öntöző, heti túrás, napi simítás...Egész délelőtt ketten voltunk
Jóestét
Mindenki motorolni volt/van. Bugyin nagyon klassz volt ma!
Élek bammeg,de itt mindenki üdülni van te majom
Jó astét csika Baszom azt a csúzli nyakad,még élsz?
Jó reggelt
úgy 103usd