Boldog Neved Napját, Küzdőtársam
Lógsz nekem az egyik tank benzinnel, mert úgy látszik annyit TE motoroztál ki Nyáregyen a 3 kör alatt, míg odaadtam a CR-t
apukééééééém,itt úgy látszik energia túltengés van!mindenki verekedni akar?na befejezni de gyorsan!
minden résztvevőt személyesen ismerek és nem akarok külön programokat szervezni,meg ne menjünk oda mert ö ott van meg hasonlókat meg se akarok hallani,én béna vagyok mint állat és szivesen motorozok mindenkivel!ne PEACE remélem jól írtam meret angolul sem tudok,csak azt hogy ez szokás ilyenkor .Ferrozzo hol vagy ilyenkor hogy a bölcsességed rendet tegyen?amúgy boldog névnapot magamnak mindenki nevében legyetek jók!
Én is. Főleg amiket profik csinálnak.
De most legjobban azt szeretném, ha vasárnap lenne, és motoroznánk egy nagyot Bugyin, mert gyűlölöm, ha hazugnak tartanak.
Niki, én már vagy 30-szor mentem azon a pályán, ha nem többször, zavartalanul, egyedül mentem egy jó állapotú, eső utáni homokon. De unom a magyarázkodást, mérjünk. Még Matyi haverom, aki havonta egyszer jut ki pályára, mert folyton taxizik, és egy 93-95 körüli motorral megy, ő is 2:26-ot ment ott, mikor én 2:35-öt.
Pont leírtad szóról szóra, mitől volt nehéz Csikának mennie versenyen.
Csika ócska motorral hót fáradtan életében először azon a pályán ment 2:31et,amikor versenyen 5ödik lett, így ezen a köridődön én is csodálkozom keme,de ezt nem baszogatásként írom,csak szerintem nem jól mért a stopper...
De szííp sáárga!
RM legyen meg, mert már nagyon kipróbálnám a saját részre készült CSIKA-tuning telókat!
Gondolkodtam egy olyan fórumos motorozáson ami Bugyin volt még egy pár hónappal ezelőtt!
Kinek lenne kedve csatlakozni....mikor és hol legyen?
Lógsz nekem az egyik tank benzinnel, mert úgy látszik annyit TE motoroztál ki Nyáregyen a 3 kör alatt, míg odaadtam a CR-t
minden résztvevőt személyesen ismerek és nem akarok külön programokat szervezni,meg ne menjünk oda mert ö ott van meg hasonlókat meg se akarok hallani,én béna vagyok mint állat és szivesen motorozok mindenkivel!ne PEACE remélem jól írtam meret angolul sem tudok,csak azt hogy ez szokás ilyenkor .Ferrozzo hol vagy ilyenkor hogy a bölcsességed rendet tegyen?amúgy boldog névnapot magamnak mindenki nevében legyetek jók!
De most legjobban azt szeretném, ha vasárnap lenne, és motoroznánk egy nagyot Bugyin, mert gyűlölöm, ha hazugnak tartanak.
Pont leírtad szóról szóra, mitől volt nehéz Csikának mennie versenyen.