Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Láttam itt a fórumon is feltámadt Májköl Dzsekszon szóval egy ide illő viccecske: Mit mondtak Jacko-nak mikor beért a kórházba?

Máj kő Jackson
Nekem van két pár, egyet tudok kölcsönözni.. De az 1enlőtlenebb sztori, merthát ugye az előnyben van, akit molesztáltak gyerekkorában... Devalami motoros móka azért lehetne.. A kakasoknak egyaránt ismeretlen pálya, nekünk meg mindegy, mert mindenhol geci jól húzzuk a gázt, én még a stoppert is meghűlyítem.. Ezt csak a poén kedvéért írtam.. Hobbimotorosok tudását összemérni a legnagyobb faszság sztem..
Rajta leszek
Szerettem volna elkerülni, hogy versenyen törjük össze egymás motorját (drága) meg a csontjainkat (ingyen meggyógyul), de benne vagyok egy kis házi versenyben. Mióta üldözésekbe bonyolódunk, Kakukk is, Nautilus is elképesztően fejlődik. Azt meg sem merem említeni, hogy én is, mert csak osztom itt az észt, meg hazudozok
Hozzad ide hozzánk,itt csak sík semmise nemvan
Az lehet,bár ott csak szuszogni szoktam,nem leskelődni,a fiúk nem az eseteim
ez nagyon nagy
a berugókarrabló
Hegyes pálya van Dédesben
Gondolkodtáááááááá Én meg nemgyőzöm arrébb rugdosni,me mindig láb alatt van
lehet láttad kinnt párszor a hülye fejem, néha kinézek ha hallom hogy sokan vannak a pályán , azt kikerózok
kiszívom az agyukat a sógoroknak....bár nem sok van... viszek haza 3 darab hegyet. Itt annyi van, hogy észre sem veszik...lesz rajta endurós meg krosszos pálya is vagy 10
Eeeejj, lehetsz a menedzserem, ilyen PR-el mégiscsak megütjük azta Ferozzo boosteres projectet... Szinte összevissza, de leginkább magam alatt... Megálltam, mint délbe a nap...
Télleg jósok az adrenalin a fórumokon, lehetne csinálni "barátságos meccseket, lehetőség lenne rá... És erre a buckaugrós sztori azért jobb, mert adott esetben kisebb az anyagi kár, mega személyi sérülés.. Persze csak akkor, ha nem viszik magukkal a személyijüket...
azt hittem nekem szólsz!gondolkodtam is honnan tudod hogy milyen nagy van
akkor volt ott baj a versenyzőkkel is
biztos lesz még verseny, tavaly mikor mentek a quadok is akkor nagyon jó volt a pálya, másnap meg asszem az endurocross volt, patent volt minden! igaz nem a nyár közepén volt
szeva endurórambós barátom
Me némelyik,hülye mint a segg,azt annak beszéhetsz
cső,nagyon szétkúrták a pályát?
szeva füled érjen bokáig , amugy tök állat itt több akció van mint egy Rambo filmbe ki is kapcsoltam a TV-t
itt vagyok, ez az én szerepem...
tudtam hogy itt vagy ÓÓÓÓ mandarinrekeszes barátom
na mikor lesz a következő fórum tali?boxkesztyű lesz az tuti
Szerintem ha lesz még ott verseny, és alaposan felkészülnek valami komolyabb locsolással, nem lesz baj. Az is fura volt, hogy a baleset után el kellett mondani a zászlószabályokat, mert volt, aki sárga alatt is ugratott, előzött.
Szeva ,na gyere ,ma én vagyok az ügyeletes hülye
Sziasztok
Jelentkezőket várok én is hogy kibe köthetnék bele.
Sokáig az vót a rajtszámom,máshogy én is jobban szeretem