Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De ezek csak a tengerkék szemekre értendők ...a barnáknál más
Akkor azon a hagyományos lánc lehet!
118-4=114
me van fotomágus?élvezted a pénteki ringes motorozást láttam-mármint amikor te motoroztál
Én nem vagyok KTM teszt pilóta de még Szuzukis sem én ha akarnék sem vehetnék verseny mocit.
Sima rmz-n vagy a verseny rmz-n?
Sanya nem tudod véletlenül mennyi szemes lánc van az rmz-n?
Én meg dógozok,mint barom,azt gép elé esek le 5 percekre pihegni Nekem is szájjal kéne dógozni, valami jó brazil soron,szoknyába,harisnyába
Szerintem a Kemének Beatboxosnak kéne mennie! Azok tudnak szájjal mindent csinállni!
Akkor te most fakkos lettél?Azta, akkor én is odakerülök,fakkba ,nem goporsóba
Hej ,még én se
Te túl okos vagy a hülye viccekhez, és már volt jó pár............sebaj, legalább mindenki a helyére került...............
Az is lehet. De kb 3-4 hete láttunk utoljára mocizni és azóta nem tartom valószínűnek, hogy versenyzői szintre fejlődtél.
Nézd, ha megsértődsz egy hülye viccen, és az elnézéskérést (seket) nem fogadod el, akkor te is a megfelelő fakkba kerülsz. Akkor ezt megbeszéltük.
de a kötelet a nyakára tedd
Megcsiálom,azt húzom egy kört a tiszteletetekre,milyen port nyelni,vakon Elbújt az má kitujja hova,de majd előgyün,oszt
Mi van Báttya .....menj már oda a verseny rendezőhöz és kérdezd med tőle, hogy FEJ vagy GYOMOR, azt amit válaszol tiszta erőből aggyá má neki hogy szíjjía ki a meleg g...t a tenyész csődőrből ......
Nem haraxok, nálam mindenki oda kerül amit megérdemel.
Szeva öccse
csá. haraxol még?
napot
jó reggelt!

kellemes volt a tegnapi nap.
fasza rumplis volt a pálya...van is izomláz mindenhol.
Múlt hét szerdán a 2 napi eső után mikor kimentem, nagyon jó volt, egy darab nyom volt rajta (valaki egyszer körbement), olyan csapást jártam ki, amilyet akartam. Az új kanyarnál ramplis volt mondjuk akkor is... Nagyon szeretem azt a pályát, közel lakom, meg jó nagy, széles, nyílt pálya. Mondjuk már annyit járok oda, hogy unom
Gondoltam már rá, hogy írok egy pálya-élménybeszámolót, Kókától beszartam, Nyáregyháza profi, Nyársapát barátságos, Lakitelek jóindulatú, Monor mindnig tartogat meglepetést, stb.