Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem is hagyuk. Nem akarok én sem balhézni senkivel. Elhiszek mindent. De közös programot ne szervezzünk.
miazhogynem?sanya72352 egy csúnya köcsög.gumicukorzabáló pöcsköszörű.ebből mekkora ruha lesz ecsém
(legszarabbul akkor leszek, ha a tetves életbe nem jön össze többet a 2:23,79 )
Na.
Magnum01, mielőtt ez tovább mérgesedne, vasárnap gyere Bugyira, ha tudsz, és mérek neked köröket, meg te is nekem, és megbeszéljük normálisan. Rendes embernek ismertelek meg, nem akarok haragba lenni veled ilyen hülyeségen, elvileg azért motorozunk, hogy jól érezzük magunkat.

Sanya72, bocs, hogy a külsődre köcsög viccet sütöttem el, tudhatnád, hogy nem vagy csúnya, csak én vagyok ilyen gecó, különben nem lenne ilyen csajod, amilyen.

Hát ennyi. Most lelépek.
leszel még szarabbul is ha lemész Bugyiba
Nem tudom, biztos a hőség meg a frontok. Egész nap meló, a héten végig, eleget érzem magam szarul enélkül is.
szia mi van veletek? mármint mi ez az egész napos morgás?
Sziasztok
Pl:
áááááááá,szijjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaa hát te hogy kerülté ide? csókolomok mindenkinek.
Mert ritkán hordasz minit!
Szerintem lesz még fotó!
Nem mondtam, hogy szopjál le. Az a gesztus válasz volt arra, hogy burkoltan hazugnak nevezel. Úgy emlékszem, hogy mindig normálisan, barátságosan beszéltünk egymással, úgyhogy maradjunk a tényeknél: belémkötöttél, de hamar rendezhetjük: hozd a stoppered.
jobb neked ha nem találkozunk.se most se máskor.de azé képet remélem még csinálsz
ezé még számolunk kötsög sose tudtam hogy ilyen gecijó lábaim vannak
Ja értem. Az is klassz volt. Ilyen pici szoknya nincs is.
Bár mintha neked is hasonló lenne!
Én nem mocskolódok csak utálom ha valaki ossza az észt és közben meg egy "0". Gondolom ezzel megválaszoltam azt is, hogy mi a sejtésed. A végén a szopjál le egy kicsit erős volt! Nem gondolod? Szerintem jobb ha nem futunk össze se Bugyin se máshol!
nem épp erre gondoltam hanem az utasmotoroztatás tevékenységedre
Igazad van.

Na, hazalépek, tegnap nem mostam le rendesen a motort.
cselendzser is leesett baszhatod a názás láncod
Gondoltam, hogy valami durva lehet. Egy normál lánc nem bír ekkora terhelést.
ilyet már erőlködtem én is egyszer.szard le.
Az enyémen a legkeményebb verseny lánc van a NASA-nál fejlesztettetem ki a méreteimre szabták!
Hú a DRZ nagyon ment. Régen mentem betonon. Fura is volt.
Igen, ezek hagyomány őrző motorok
Leszarom, hogy mit gondolsz, ez a sunyi mocskolódás sem érdekel. Múlt szerdán 2:23,79-et mentem Bugyin, és kész. Ott van elmentve a telefon stopperében, de ha összefutunk Bugyin, lemérheted magad is. Ha én hazudok, hazudik a stopper, hazudik a feleségem is, aki mérte, és ez egyikőnknek sem stílusa. Nem tudom, neked ez miért fáj, bár van egy sejtésem. A két tank benzinről kérdezd meg Kakukkot.
Eddig a magyarázás, a többit majd meglátjuk.