Neked is gyerek kell?Szójjá,asszony forgalmazza,élő példa,neki is azt mondták soha nemlehet gyereke,de télleg állatoknak is jó,úgyhogy nem is olyan vicc a vicc Na,akinek gyerek kell,szójjon
Félreértesz, nemúgygondoltam, hogy térképpel, megazzal a hogyishíjják mérővel, csak inkább "ügyességi" elemekkel, mint krosszpálya.. Ott számít a motor, kondi, rutin, nem lehetne egyértelmű véleményt alkotni, ki hova sorolható.. Sztem.. Persze nevárjátok tőlem rögtön a tökéletes megoldást, csak felvetés..
Részleteket meg kilehetne dolgozni valami jókis placcon elméletben, ahol vannak azok az ügyes nénik, akik azokon a króm rudakon tornáznak.. Olyankor kicsit gyorsabban jönnek a jó ötletek...
Ja,belebeszéltem a hasába,próbáld ki,hátha bejön neked is,vagy szedjen az asszony ginexet,akkó gyün magátú,csak te ne vegyé be belőle,me akkó benned növekedik,azt azon a kis lukon nemtom hogy fér majd ki
igenis utókor! Tudod, miről van szó, nálatok se MEGETTE Niki a gyerkőcöt, te diktáltad belé. Remélem faja kis krosszos lesz, taníthatja majd a gyerekeim a "hülyeségre"
Zoozeeval? Bakker arccal a vasútnak.. Éncsak húztam mint a hülye, hgy lenemaradjak, olyan sztorikba vitt bele, amibe még sose voltam.. Sejtheted, 106 km-nél még nem értünk vissza, 10-17-ig motoron, kevés szünettel, Egomból, még a csobánkai bányát is érintettük.. Sztem meg is akartak tréfálni, bevittek rendesen a mélyvízbe.. Ettől független mocsok jó volt, csak néha emlegettem félhangosan Zolit a sisak alatt. De részletesen majd személyesen, mert egy novella kijönne belőle..
Szarok rájuk,8 életem lenne se vonnák le soha Minden elvan mentve,tujják,de nemtunnak vele mit kezdeni,csak má rafináltoskodni kell,hogy a gyerek se örökölje
Ex-gin, olyat már láttam, gin tonikkal, amit megittak.
Részleteket meg kilehetne dolgozni valami jókis placcon elméletben, ahol vannak azok az ügyes nénik, akik azokon a króm rudakon tornáznak.. Olyankor kicsit gyorsabban jönnek a jó ötletek...
kicsit kezd idegelni,