Hali
valszeg nemtok menni veletek tökölődni
nemtom mi a picsa van a dekerammal,de még mindig fáj..egy egyre kúszik feljebb a fájdalom
kengetem,remélem jobb lesz minnél előbb!
Még mindig kattog a kormánycsapágyam?
Köszi még egyszer a szervízelést
www.youtube.com/watch?v=RVgLot...
Sasszeműek, a 23-as nem a Sanya?! Fideszes Sixixone, Kenny-s gatya? És lefelé is motoron volt, nem hömpölygött, mint a többség ilyenkor...
Rendes csocsesz vagy, de muszáj kiizadnom ezt az autó honosítást, utána már van sanszom, hogy mehessek utánatok... Hova mentek 1ébként? Tegnap kirugattam fótra, egész tűrhetőnek tűnik a pálya.. Nyomultatok már ott? a szemétteleppel szembeni pályára gondolok, az enduro szörkítet baszogatni
kezdték ottis... Timiért nem csajoztok?...
Ok, Thx. Elmentem, továbbítom az infót, oszt jelzem, ha konkretizálódna a biznic... Miahelyzet a térségben, nedvesedik a talaj? Én most transitot magyarosítok, meglátták a GB rndsz.-t, és befűzték a csengessen mylord c.filmet, húztak mint macska a terítőt, de jövőhéten már meglesz a magyar rndsz.-m..
Szal megint nemtudok távolsági motokrosszozást beiktatni.. Ezt csak a magyarázkodás kedvéért írtam...
valszeg nemtok menni veletek tökölődni
nemtom mi a picsa van a dekerammal,de még mindig fáj..egy egyre kúszik feljebb a fájdalom
kengetem,remélem jobb lesz minnél előbb!
Még mindig kattog a kormánycsapágyam?
Köszi még egyszer a szervízelést
Tud valaki részletet a jövőhétvégi felsőnánai ec-ről?
Sasszeműek, a 23-as nem a Sanya?! Fideszes Sixixone, Kenny-s gatya? És lefelé is motoron volt, nem hömpölygött, mint a többség ilyenkor...
kezdték ottis... Timiért nem csajoztok?...
ha már be tudok menni 11 liter alá, csodának számít, hehehe
Nem olyan rossz csórónak lenni, ha mindenre van lóvé...
motorkrosszozni...
Szal megint nemtudok távolsági motokrosszozást beiktatni.. Ezt csak a magyarázkodás kedvéért írtam...