Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy csomóan Bugyiban voltunk. Ismét klassz volt!
van egy eladó blokkvédőm. az exc-men volt fent, arra tuti jó
Hali
valszeg nemtok menni veletek tökölődni
nemtom mi a picsa van a dekerammal,de még mindig fáj..egy egyre kúszik feljebb a fájdalom
kengetem,remélem jobb lesz minnél előbb!
Még mindig kattog a kormánycsapágyam?
Köszi még egyszer a szervízelést
Na,de elhaltatok,vagymá büdös a fórum?
olomok,hova- hova eltünve kisasszony,tán sok a meló?
de igen de igen
Lehet kin ézünk bugyira
Sziasztok.
Tud valaki részletet a jövőhétvégi felsőnánai ec-ről?
az az
Jóvan, felvettem a fülesemet, mosmá tuti Ő az...
www.youtube.com/watch?v=RVgLot...
Sasszeműek, a 23-as nem a Sanya?! Fideszes Sixixone, Kenny-s gatya? És lefelé is motoron volt, nem hömpölygött, mint a többség ilyenkor...
Nyomjuk mán meg a 150 ezretest Belehúzni nyamvadékok
Csávesz gonzálesz
Rendes csocsesz vagy, de muszáj kiizadnom ezt az autó honosítást, utána már van sanszom, hogy mehessek utánatok... Hova mentek 1ébként? Tegnap kirugattam fótra, egész tűrhetőnek tűnik a pálya.. Nyomultatok már ott? a szemétteleppel szembeni pályára gondolok, az enduro szörkítet baszogatni
kezdték ottis... Timiért nem csajoztok?...
akiknek bejött az élet :-)
ha már be tudok menni 11 liter alá, csodának számít, hehehe
De ez spec. még pechesebb... Ismerem a főnökét...
Nem olyan rossz csórónak lenni, ha mindenre van lóvé...
gyere te is!elhozzunk?hol a motorod?
Most kajálok, de utána isti biz veszek rá időt, hogy sajnáljalak, amiért ideális körülmények között tucc
motorkrosszozni...
nyugi megkapod
Pl. nekem is hiányzik egy tucat ezresem
mind csóró melósok vagyunk
Nagyon szépen esik az eső, a fene egye meg...ugyanis így holnapra Bugyi annyira jó lesz, hogy a végén még kimegyek én is.
Rakjad ki lomtalanításkor
Ok, Thx. Elmentem, továbbítom az infót, oszt jelzem, ha konkretizálódna a biznic... Miahelyzet a térségben, nedvesedik a talaj? Én most transitot magyarosítok, meglátták a GB rndsz.-t, és befűzték a csengessen mylord c.filmet, húztak mint macska a terítőt, de jövőhéten már meglesz a magyar rndsz.-m..
Szal megint nemtudok távolsági motokrosszozást beiktatni.. Ezt csak a magyarázkodás kedvéért írtam...