Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nana...meg megmentettem az életünk ket a mandínerben posztert csináltál belőlem, ha nem figyelek
Keme Majnem átugrottam,beugrott elém,de kibastam vele utána,feltoltam a mandarin tetejire,oszt még majnem megis állt vízszintbe vagy az ütő az eribe
Jelenlegi állás:

Matyi lehet, hogy jön, de ha nem, akkor is ad egy futót Kakukknak.
11:00-kor nálam találkozunk, a 2 futóval elvisszük
-az én motorom
-Kakukkét
-Kakukk 2
-Dávidét
-(esetleg Matyiét, ha jön)

Faisstdávid! Ki tudsz jönni fél egyre a Flórián térre? Ott felvennénk!
Borsó! Téged meg mondjuk a Lágymányosi hídnál!
Szevasztok. Rég jártam erre.
Mé lecseréte a totoját,rönyó partnerre? Ja,fehérnépre gondolol? Ammás tészta,az nem nekünk való
ki ölt meg majdnem, csak majd nem?
ezt neked szántam
Jó lett volna ha ott lógtál volna velünk, biztos előbb végeztünk volna, ha nem lett volna az a volna ...ja olom néni.....
csak már kacskán állnak a fáradságtól...........
Adok nyolcadik napot,az motrotolás nap lesz mától!Csak melyik napok közé toljuk be? Egyenesbe kéne vagy 20 szamárerő,fejem se fájna
WoW
összeszögelem holnapra a futómat valahogy,jön Faisst is és kész
Misoda?Majnem megölt a kiccsákó !Dógozni gyühettek hozzánk is,csere munkára menünk mi is,mint a komcsi időben .Oszt halad mindenki,vagy senki
Doktor úr, a műtét után tudok majd motrozni?...Hát persze...Mert előtte nem tudtam ......gyere beférsz a keretbe, csak adjon valaki a hétre 8 napot
Szia Kisvakond
Jó lett volna ha ott lógtál volna velünk, biztos előbb végeztünk volna, ha nem lett volna az a volna ...ja olom néni.....
áááááááááááááááá
nem hagyja magát van neki valami partnere, aztán hoppon maradtam
Hélá all
Gyanús az ügy,gyanús
Szevasz,te nagyon dógozó,taníccsá mán meg motrotolni,me má nem megy
nééézmááááááááááááááááá
a másik elveszett is előkerült a végén még azt hiszik, hogy együtt lógunk
Maga viszont ügyes volt a 33 méterből maradt vagy fél méter .Na meg a fákra is jó felcsavartá majdnem az ugrón keresztbe ugorva.Aszittem karácsonyfadísz leszek
Ez itt a reklám helye
Köszi, de szar vót az .Béna vagyok én mán
Ahhoz képest ma jól mentél a haza pályán
Valószínű örökölt izületi betegség,szerinte.Azt most kijött.Anyum is az ,az apja is az volt.Talán én is hajlamos vagyok rá
még én is csak azt kóstoltam, ami tegnap a lábos alján maradt még langyos, úgyhogy várnod kell
mit mondott az orvos, mi bajod van pontosan?