Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm jól vagyok már !Igaz néha fáj itt ott,de sok gyógyszerrel,meg kaja nélkül egész jól elvagyok .Eper lekvárbú nem jött egy csepp sem .Vártam
Sanya melózik mostanában, mint a kisangyal , ahogy tudom
én meg ritkán motrozok, akkor is elkérem valakitől holnapra is ez a terv de marad a sík terep és a gyakorlás
és hogy szolgál a kedves egészséged
Borsolya is meggyütt!Kivel moccolsz te mostanában? Sanyával mi van má?Vírusos?
ha lehetne, én lábon szívesen elvinném innen Csepelről nekem annyi elég is lenne gyakorlásnak holnapra de asszem arra sajnos nem alkalmas
Hát ennyire könnyen ne add fel, nincs valaki haver, aki elvinne? Matyinak most írtam, de nem reagál, kérdezzünk körbe mindenkit, akit lehet.
Kókán azé indulsz,velünk? Vagy végleg elkókadol magadba roskadva,oszt rívol hátul a sámlin ülve,ahun senki se lát? Oda má csak elhoznak
Hát ez sajnos így igaz,holnap is kell az ótó.Csak azt nem értem a rozsda ménem javul ki úgy,mint a sebeink gyógyulnak? Tök király lenne .
hát,akkor szerintem offolom a holnapi dolgot
Nem a hellyel van baj, a súllyal
Valahogy össze kell hozni, mert 4 motorral, meg 4 utassal megöljük ezt a szerencsétlen rönót, szétszakad. 500 kg-ot húzhatok ÖSSZESEN vele, mert kicsit rohad a hátulja, ebből 250 a futó
Vesztek még egy futót,hozzákötitek,azt kész a keme expressz vonat .
nem biztos hogy jön,melózik

akkor ha jól értem,szerezzek egy futót vagy buszt,ha motorozni akarok?
Csá!

Én már ma megjártam, ferihegyet.
Nagyon fasza a talaj, csak hát egyedül nem a legjobb, de azért kint voltam 3 órát.
Ha gondolod holnap vagy akár hétfőn is kimehetnénk motorozni megbeszélt időpontba.
valahogy össze kéne még egy futót vagy buszt szervezni... nálam már 3 motor van.
Sanya72?

Holnap Csolnok?
itt felénk elég nagy zuhik vannak...néha süt a nap
remélem holap nem lesz para...jó lenne csolnokon csapatni,rég nem voltam már ott
hazajöttem
Jászberénybe jó idő volt,kicsit néha esett,de mocizásra legjobb volt.Nem vót meleg se.Feléledtem,de motrit kell cseréni,kíne valami 250-450,me ez egyengesbe fostalicska nekem .Keme is nyomta velünk,vagány gyerek .Jól esett a guringa.Szerintem,holnap is ilyesmi idő lesz,mehettek nyugodtan
elég fos idő van...holnapra is ilyen szart mondanak
hát hogy megyünk így csolnokra?
Na,jakkó minnyá indulunk berínybe guringásznyi
amikor az offroad van ense megyek a kozelbe se
nem csak magukra hanem a nezokre is veszelyesek
eg ismerosom huganak ottvan a sirja az erdobe egy feknelkuli uazos barom miatt aki kiszallt hugyozni ,kezebe a sor az uaz meg onallo eletre kellt

viszont a terepet elokeszitik es a nyaron sokaig szeles es agnelkuli lessz
gyertek le egy alkalommal siofoktol 50 km
sarba lemegyek labon is de szarazba unalmas ugy viszem futon a motort

azert a kovel is megkene baratkoznom tudom de egyenlore a saras erdo ami bejon
ja es max 2-3 emberrel erdemes menni aki hasonlo tempot megy mert ugy elvezet

na leptem
neked is,
Jóreggelt
én szeretem a követ a kő a barátom,

egyszer voltam azona babodi majom parádén, fuuu soha többet annyi magamutogato ostoba részeget egy helyen,, ááhhh,,
volt sport jellege is tény, csak a részegek legyőzték öket a rutinjukkal,,

mondjuk hogy hagytak maguk után rendes nyomokat az tény,érdekes lehet,
ja es oda vissza jarjuk ugymar 50 kilometerenkent jutsz ugyanabba a szituba
szoval valtozatos a dolog igy parev utan is
bar mostansag inkabb a kx-et nyuzom palyan
erdobe mar 2 hete voltam elotte meg 2 honapja
hali,valaki lesz ma kint a ferihegyi arénánál?este 7felé?kinéznék