Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,csak sose lesz kész Annyiból jó,ha megunom abbahagyom,mint most is .Nyár végére majdcsak befejezek mindent .Vagy nem
Egész pofás lesz!
Egyszerű. A viharos szél adott, csak irányba kell állni, és pisspisss...
Attakúva Én meg ezt csinálom-e,de mán nagyon unom
komoly pisilöd lehet,, én innen a teraszrol látom a tihanyi apátságot, de nem hiszem hogy el tunák addig pisilni,,

lehet hogy csak azért mert öreg vagyok,

esetleg a prosztata,
Olyan borulás vagy, mint egy elsőkerekes satuféknél, alig látok a szürkületben, a szél miatt vízszintesen repülnek a nagyik járókerettel együtt, innen le tudnám pisilni a tihanyi apátság falát.
Milyen vihar?Nálunk hétágra süt a nap,szél egy grammse Az mán a bolygó másik fele?
Ma pl. olyan kömíny vagyok, hogy én hülye, motorral jöttem dolgozni ebben a viharban.
Borsolya!Jó napot Minden elültetve,és megteremve? Mi úság ,elvan veszve naccsága?Vagy mindig az új mezbe alszol,nappal is?
Kömíny vagy mert ,te is kömínymagot eszel,mint mi .
110/90 - 19-es van, ha igen milyen marka, hany % és mennyi az ára :-)
Tegnap futottam fél órát. Most kemény vagyok, mint a kacsazsír a napon. Jöhet bármi.
ELADÓ!
KTM SX250 2T nagyonjó állapotban(kép magáért beszél)pár órát ment:uj lánc lánckerék,fékek,teló nem folyat szervizelt az is.kb 80-85%gumik,csak menni kell vele!Doma tuning dob,racetek kormány,hidraulikus kuplung,brembó fékek,uj matricaszett,felnimatricázva ,bivajerös motor! Érdeklüdni csak telefonon!Rendszámos Supemoto csere érdekel!ára:389000.- 70/772-4064
nem viccelek olyan meredek helyenként a domboldal, hogy négykézláb kellett felmászni
kemény, poros, csúszik egy élmény lesz kezdjél el edzeni
Viccelsz? Azokon élek.
helo
csolnok nagyon szép csak nem valami egyenes bátorságbogyókat tessék bevenni vasárnapra
Jó éjt mindenkibe
Na, még meglátjuk, belefér-e. Megyek aludni...Jóéjt!
Szójjá ránk,menek én is
hmmm...péntek este elviszem az asszonyt anyukájához, persze a rönyón ott lóg a futó majd, rajta a motorom. Szombaton a családi ebéd előtt meglógok Berénybe...hihi...
Gyalog,hiába lesed.Mocizz rajta,teljesen más,mert szemre nem nehéz,de azé jócskán feladja a leckét.Most át lett alakítva,nem mentem még rajta,de aszongyák,jó lett
Szombaton pl. elkanyarodok egyet a jászberényi pályát megnézni, igaz, szerintem csak utcai motorral. Bár ki tudja.
Hallod,a gumid,még a földre se ért le,úgyhogy nem kopik.KITŰNŐ,eddig Meggyógyulni má nem fogok,csak szinten tartom valahogy a fájást,mocizás után eldől csinálom e tovább vagy fel kell adni,de má addig nem merek most ráülni,míg be nem fejezem a házat,me a vége nehogy az legyen,hogy bese tudom fejezni.
Ha meggyógyultál, mehetünk is. Vasárnap Csolnok, az tuti, de nagyon fészkelődik bennem a bütykösgumis kisördög, pénteken vagy szombaton is mennék szívem szerint.