Olyan borulás vagy, mint egy elsőkerekes satuféknél, alig látok a szürkületben, a szél miatt vízszintesen repülnek a nagyik járókerettel együtt, innen le tudnám pisilni a tihanyi apátság falát.
hmmm...péntek este elviszem az asszonyt anyukájához, persze a rönyón ott lóg a futó majd, rajta a motorom. Szombaton a családi ebéd előtt meglógok Berénybe...hihi...
Gyalog,hiába lesed.Mocizz rajta,teljesen más,mert szemre nem nehéz,de azé jócskán feladja a leckét.Most át lett alakítva,nem mentem még rajta,de aszongyák,jó lett
Hallod,a gumid,még a földre se ért le,úgyhogy nem kopik.KITŰNŐ,eddig Meggyógyulni má nem fogok,csak szinten tartom valahogy a fájást,mocizás után eldől csinálom e tovább vagy fel kell adni,de má addig nem merek most ráülni,míg be nem fejezem a házat,me a vége nehogy az legyen,hogy bese tudom fejezni.
Ha meggyógyultál, mehetünk is. Vasárnap Csolnok, az tuti, de nagyon fészkelődik bennem a bütykösgumis kisördög, pénteken vagy szombaton is mennék szívem szerint.
lehet hogy csak azért mert öreg vagyok,
esetleg a prosztata,
KTM SX250 2T nagyonjó állapotban(kép magáért beszél)pár órát ment:uj lánc lánckerék,fékek,teló nem folyat szervizelt az is.kb 80-85%gumik,csak menni kell vele!Doma tuning dob,racetek kormány,hidraulikus kuplung,brembó fékek,uj matricaszett,felnimatricázva ,bivajerös motor! Érdeklüdni csak telefonon!Rendszámos Supemoto csere érdekel!ára:389000.- 70/772-4064
kemény, poros, csúszik egy élmény lesz kezdjél el edzeni
csolnok nagyon szép csak nem valami egyenes bátorságbogyókat tessék bevenni vasárnapra