mentek ők nagyon tisztességesen , csak amikor nem, akkor lihegtek az árnyékban
neked meg kutttya kötelességed jól menni, mert eddig nem sokat láttunk, a szád meg csak járt
Kemény vagyok mint a Tarzan sarka tudhatod, de most az 1 hónap szünet visszábvette a nyakraesés utáni vágyamat..
Biztos örexem, bár mindig is utáltam, ha megsérültem.. Majd kiheverem, ha tudok esetleg kicsit gyakrabban moccolni...
Helllooooo
bizony, kimentem Bugyira én is és felavattam az új sisakomat persze nem a pályán, hanem csak ott mellette a füvön karikáztam, de az is nagyon jó volt elszedtem mindenki motorját egy kicsit és nagyon élveztem
Én csak a Keme-vel meg a Faisst-al találkoztam ma Ők mentek ki a nagy falunból a grassalkovicson, én meg mentem béfele: Majdnem kiestem a felezővonalra, de annyira a vonalakat számolgatták, vagy a rövid szoknyás csajokar, hogy nem is vettek észre
Tegnap kimentem megvizslatni a tokodi krosszpályát, egész tetszetős, még nekem is.. Egyedül mentem, oszt amikor kezdtem jobban tekerni a gázt, azt jöttek a behibázások, akkor inkább abbahagytam, mert ugyebár mostanában mindegyik krossz pálya kőkemény, oszt nemakartam töröttkézzel vérző orrot törölgetni gazdagon...
neked meg kutttya kötelességed jól menni, mert eddig nem sokat láttunk, a szád meg csak járt
Kemény vagyok mint a Tarzan sarka tudhatod, de most az 1 hónap szünet visszábvette a nyakraesés utáni vágyamat..
Biztos örexem, bár mindig is utáltam, ha megsérültem.. Majd kiheverem, ha tudok esetleg kicsit gyakrabban moccolni...
meg szerintem nekik eszükbe sem jutott, én se fotóztam most, úgyhogy elmaradt majd legközelebb
bizony, kimentem Bugyira én is és felavattam az új sisakomat persze nem a pályán, hanem csak ott mellette a füvön karikáztam, de az is nagyon jó volt elszedtem mindenki motorját egy kicsit és nagyon élveztem
nagyon szupeeeeeer mégiscsak jobb, ha több ütem van benne