Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De
ennek örülök tessék összeszedni magad
Egyszercsak na,nem megy ez hipi hopi öregen ,Kókán jobb lesz Vettem erőt a pijacon,olyan mintha jó vétel lett volna .
Én is öregedtem,de má olyan mintha fiatalodnék ,csak megállni ne kéne,me utána száraz halál van vagy félórát
mentek ők nagyon tisztességesen , csak amikor nem, akkor lihegtek az árnyékban
neked meg kutttya kötelességed jól menni, mert eddig nem sokat láttunk, a szád meg csak járt
Aha,szóval csak az árnyékba hűsöltek,más meg még a belét is kimocizza,hogy majd a kedvükbe járjon Na jóvan, lusták bandája

Kemény vagyok mint a Tarzan sarka tudhatod, de most az 1 hónap szünet visszábvette a nyakraesés utáni vágyamat..
Biztos örexem, bár mindig is utáltam, ha megsérültem.. Majd kiheverem, ha tudok esetleg kicsit gyakrabban moccolni...
amilyen meleg volt, szerintem örültek, hogy éltek
meg szerintem nekik eszükbe sem jutott, én se fotóztam most, úgyhogy elmaradt majd legközelebb
Nagyon ügyes maga Biztos jóláll a sityó Csiátak rúlad képet,hogy guringászol?Vagy a fotóst nem fotózzák?
Helllooooo
bizony, kimentem Bugyira én is és felavattam az új sisakomat persze nem a pályán, hanem csak ott mellette a füvön karikáztam, de az is nagyon jó volt elszedtem mindenki motorját egy kicsit és nagyon élveztem
Kemény ember kemíny pályákra jár
Csókolom,tán cerkázott?
nincs mit
utólagos engedelmeddel nagyon szépen köszönöm
nagyon szupeeeeeer mégiscsak jobb, ha több ütem van benne
Én csak a Keme-vel meg a Faisst-al találkoztam ma Ők mentek ki a nagy falunból a grassalkovicson, én meg mentem béfele: Majdnem kiestem a felezővonalra, de annyira a vonalakat számolgatták, vagy a rövid szoknyás csajokar, hogy nem is vettek észre
Tegnap kimentem megvizslatni a tokodi krosszpályát, egész tetszetős, még nekem is.. Egyedül mentem, oszt amikor kezdtem jobban tekerni a gázt, azt jöttek a behibázások, akkor inkább abbahagytam, mert ugyebár mostanában mindegyik krossz pálya kőkemény, oszt nemakartam töröttkézzel vérző orrot törölgetni gazdagon...
gurultam,gurultam
Tsáááá Gurútá cerkáddal?
Szevasz,májsztró.Mentünk mint elmebeteg Jó is vót is Mizu veled?Moccoltá valamerre vagy te is pálya?
még mindenki Bugyiban van? Öltözzetek gyorsan fel, megünk bálba
csaó
Szevasz manus... csakhogy ne búsújjá itt egymagad... Motoroztatok 7végén?
Nemtudom,szerintem mindenkinek fáj a keze
Szevasz csika,mi úság van?
Jól hergeltet mindenkibe