Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És is Laci gépére szavazok, és nem csak nyalásból
Aki ide ír arról feltételezhetjük hogy olvas is, ergo valamennyire ért a motorokhoz, legalább az alapvető, légszűrőmosás, megfelelő olaj stb...
De ha megnézed ez kb csak ráülsz és mész, Laci el se akarta adni, csak MX rábeszélte a nagyobbra , amit te nézel az meg bizonytalan......
ez gép baszki de nem az már ne is haragudj te bácsi vagy mi a szösz
ja laci gépe alkalmi vétel,mert rábeszéltem egy 250 es re
ádi
vedd meg laci gépét,gecizsííír
Baszus faisst eszedné legyél hát hogy a faszba néz ki ez a motor .Beszerok mi a fasz van veletek erröl lesporolták a sárvédöket vedd meg az enyébet baszki az gép.
Hát 100 belépő az nem kevés pláne,h sok pálya van pest környékén!Nyáregyházán még külön öntözőrendszer is van elég profi pálya,de ott sem jön össze szerintem annyi
zsír ez a freestyle gép
megéri az árát ha jó a blokkja is
vedd meg!!!!!!!!!!!!!
helló szerintetek ez a motor megéri ennyiért??
mi a véleményetek erről az évjáratról?
125 ös Kawa
http://www.brentblain.com/my_bikes.php miért nem sajnálom a csávót?
kishapsi
na most az van hogy vagy egy zsír uj 640es vagy egy 1-2 éves 950es
szeritned melyik a jobb döntés?
Meglévő "pálya" építése, bővítése?
na mennem kell majd este visszanézek! ha valakinek fontosabb hozzászólása van azt a doxxxa@freemailra küldje!
gyakorlatilag csak "pár" négyzetméter szántóföld kell
Értem
gondolom ismeritek a péceli volt autocrosspályát. na vagy ott vagy ferihegyi reptér környéke vagy van még pár hely
Pontosan hol lenne ez a pálya?
Ja értem, hát ha pilisvörösvárról erdőben megközelithető, vagy nagyrészt erdőben, akkor 3emebert tudok, aki ha nem is hetente de havonta 1-2szer jönne, nyáron akár többször is...
na mondtam
a pénzügyi részét illetve minden mást mi vállalju ..ugye mint pályatulajdonosok. én most csak arra vagyok kívántsi hogy kb hány ember látogatná
Érdeklődönek érdeklődő vagyok, csak nem tom hogy mennyit tudok segíteni...Ha öszejön, és valahogy tudok segíteni, akkor szólj, 1-2 embert elviléeg tudok még szerezni...(pénzel nem valoszinű hogy betudunk szállni, max belépő formályában, tehát más segítségre gondolok)
MX, földim, lehet lassan esedékes a markolat amit megbeszéltünk
valaki jár a kókai pályára?
2en vagyuk ennek a projektnek a kitalálói
jó,tudom,de sztem nem egyedül találtad ki
ez azért nem ilyen egyszerű..kicsit tovább tart felmérni az érdeklődők számát