És is Laci gépére szavazok, és nem csak nyalásból
Aki ide ír arról feltételezhetjük hogy olvas is, ergo valamennyire ért a motorokhoz, legalább az alapvető, légszűrőmosás, megfelelő olaj stb...
De ha megnézed ez kb csak ráülsz és mész, Laci el se akarta adni, csak MX rábeszélte a nagyobbra , amit te nézel az meg bizonytalan......
Baszus faisst eszedné legyél hát hogy a faszba néz ki ez a motor .Beszerok mi a fasz van veletek erröl lesporolták a sárvédöket vedd meg az enyébet baszki az gép.
Hát 100 belépő az nem kevés pláne,h sok pálya van pest környékén!Nyáregyházán még külön öntözőrendszer is van elég profi pálya,de ott sem jön össze szerintem annyi
Ja értem, hát ha pilisvörösvárról erdőben megközelithető, vagy nagyrészt erdőben, akkor 3emebert tudok, aki ha nem is hetente de havonta 1-2szer jönne, nyáron akár többször is...
Érdeklődönek érdeklődő vagyok, csak nem tom hogy mennyit tudok segíteni...Ha öszejön, és valahogy tudok segíteni, akkor szólj, 1-2 embert elviléeg tudok még szerezni...(pénzel nem valoszinű hogy betudunk szállni, max belépő formályában, tehát más segítségre gondolok)
MX, földim, lehet lassan esedékes a markolat amit megbeszéltünk
Aki ide ír arról feltételezhetjük hogy olvas is, ergo valamennyire ért a motorokhoz, legalább az alapvető, légszűrőmosás, megfelelő olaj stb...
De ha megnézed ez kb csak ráülsz és mész, Laci el se akarta adni, csak MX rábeszélte a nagyobbra , amit te nézel az meg bizonytalan......