Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

koszi felajanlast de mast keresek ,jo a kawad Suzuki kell neked crossba uj vaz erosebb cool
Szevasz kornél én tudok bisztonságos garázst itt az enyém elhozod és itt biztonságba lesz. .Na de a hitelt fizesd ám rendesen
Hozzánk hozhatod...a miénk biztonságos és 2kutya is van!!!Csak én vinnémm el 1-2 körre
Jo valasztas lene jo motor jol sikerultek egy teszt napra majd ellkel menni ki probalnod
csak biztonsagos garazs kell nem tudtok egy infot addni???
Sok sikert kívánok hozzá ...én is gondolkoztam már DRZ 400-on... nagyon tetszik..pöpec gép
megszuletet dontesem SuzukiDRZ E 400 K7 veszem meg persze ha hitelt megkapom
Szió kornel!
sziasztok hogy vagytok??
Ja ide is kicsit, oda is kicsit, és igazán sehova sem....
Köszi az infót.
én meg olyan képet láttam rólam hogy terepen csapat...azért gondoltam h enduro...bíztos át volt varriálva...de ha funbike-akkor bíztos
akkor végülis ez egy funbike olyan összegyúrt/mindenrejóegyicipicit
aloha
ezt már nem olvasom vissza
Hybride
akk végülis most micsoda?
Köszi csak nemtudtam eldönteni mert 1 páran köztük xlzx azt mondta h supermoto meg a neten is azt írják 1 pár helyen meg én úgy hallotam h a gyárból aszfalt gumival jön ki.
Enduro? Olyan kerekekkel?
supeercity az nem is enduro meg nem is szupermotyó hanem funbike
Oks, mert elvileg van olyan olaj amit csak közvetlen benzinbe szabad rakni, külön tartályba nem...(n em vok benne biztos, de mintha iet olvastam volna.....)
Balko...cagiva super city az enduro
Oxa bocsesz értem már...külön tartály van, abba töltöm
Most a benzinbe kell az oil, vagy a blokkba?
Te kevered a benzinhez az olajat, amikor tankolsz, vagy külön tartályba töltöd az oilt és nem a tankba...?
Tán inkább super moto, de méginkább fun bike!