Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép du-t minden motoros kollegának ...mx engem érdekelne a dzseki...dehát sztem bele mehetnék lakni..2* min. ...ugyh tárgytalan
van egy sinisalo endurósdzsekim eladó váll és könyökvédős protektorral eléggé nagy méret érdekel valakit?
aukció...
Az nagyon jó ár és honnan nézted ki?
vifíl kostet? 20 pénzike.
vifíl?
úgy néz ki veszek 1 fullos sixsixone protektoringet Róla van szó :)
ihi! üdv!

hát lehetne egy forradalom igazán de országos szintű
Cigányok hegedülnek egy híres étteremben, utána vacsorát kapnak, körülülik az asztalt, a pincér meghozza az ételt. Az egyik prímás elveszi a legnagyobb szelet húst asz asztalról. Megszólal egy másik cigány mérgesen:
- Miért pont a legnagyobb szelet húst vetted el?
- Miért te melyiket vetted volna el?
- Én a legkisebbet!
- Ott van előtted, a rák egyen meg!
de úgyakar
Zsíragy dzsipsziül beszél, nem panyolú
vazze ilyeneket a győzike hadovál a romantikban vagy egynyelvet beszéltek?
Itt vagyok, csak figyelem, hogy mikor foglalja el a nép az Auróra első lövésére a Téli Palotát
ja biztos,szerintem is
¡ heme aquí, hombre!
aloha
ki van itt?
és ahogyan a símabőrű mondta:"de nagy a csönd,de nagy a csönd,nem tetszik ez nekem....."
Meg majd ha lesz bazi jég, rendezhetünk egy ájsz kontesztet is...
Sziasztok hogy vagytok?uj vagyok itt de Endurozni imadok hat ezzert vagyok itt bye
Na mivan fönn lesz forradalom? Mert én lentröl a horvát határol nem sokat tudok hogy mi fojik fönt.Baszus fölkéne vonulni mocikal is kurva jó lenne.
Reggel voltam a Kossuth térnél, ez már tényleg forradalom
Jó napot, erős nyakat!

Ez a verseny bazi jó ötlet, szavaztam, meg minden. Én a vastankos kategóriában indulok, és értelemszerűen meg is nyerem
nah,tud segíteni vki rajtam?
oan ember érdekelne,aki hoz küldölfről 125ös 2t endurokat...
vagy akinek van jó árba ,tsx előnyben,de a több iis érdekel,az szóljonmn
előre kösz
cső
zoolee: hat huttovizbol nem hiszem ma ontottem ujtana kb 1 honap utan meg fel deci sem hianyzott, viszont esoben es pocsolyakban be szokott szivni sokszor ezt tudom mert akkor tortyan a motor nem megy es a pover sem nyit. A blokk nem hinnem hogy lyukas lenne de megnezem. A vizpompaszimeringet hol talalhatom? A mosast mivel csinalod forro vizzel? Egyszer lattam egy traktort annak ugy mostak a blokkjak hogy beletettek a slagot es megnyitottak amikor szet volt kapva. Kosz a segitsegert!