Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vámosgyörk
Bp-ről idáig elkeveredett a moci?
Asszem haveromé volt vagy 3 éve, de akkor 96-os. Az apróbb jelekből, meg a fejidomról ismerős, de nem tuti. Megkérdezem.
Munka után kijár egy kis pihenés a Görög tengerparton...

A motor megvár..úgysem tudnék vele menni ha nem vagyok itt..

Öszre meg úgyis lemennek az árak... remélem..
jah én nem tuttam
akkor bocsi
nekem a motor lenne az 1. az biztos.Nyaralás?ugynmá motor motor motor motor kész ne mennyé nyaralni
Már megcsodáltam...!!
Ez az a motor ami az egyik hirdetésben 97-es a másikban 99-es..

A motorvásárlást eltoltam őszre.. most a nyaralásra kell a pénz..
Már csak egy hét és megyek...
nem csak te
wd.40. : "nekem a garázsba a motor nem a névjegyemen"
Vagy csak én nem értem?
Ha nekem most lenne faxa motorom...nyomatnám be a képeket, hogy irígykedjetek... !!
mi van hogy?
Hogyis van ez?
ja valószinű a romet áll a garázsodban és ezért nem akarod kitölteni az adatlapodat kérünk képet a drz-ről ahogy rajta vagy meg rólad is
mer ha nem hazudós kis csöcs vagy
ez megint jó értelmes volt
semmi csak jól elestem mert elba...tam! nekem a garázsba a motor nem a névjegyemen
a husky a barátomnak kellene mert azt akar ha eladó írj légyszi köszi
velem ez már előfordult egyszer csak nyúllal és nem estem el csak egy kicsit benéztem a fák közé! szóval nem teljesen ugyanaz!
El kellett esned?

(Habár lehet egy ártatlan róka éretét akartad
megmenteni az erdőben, mivel az épp az úton szaladt át elötted és te önfeláldozóan
letértél az útról és a fák közé estél)
így még mindig nem tudjuk ki vagy esetleg az adatlapodat kitölthetnéd vagy nincs is motorod????csak hülyítesz minket
hogy estél el???
ha én is olyan gonosz lennék mint a többiek megkérdezném h mér vetted le a dr-zdről a pótkereket??
de nem vagyok gonosz így nem kérdem meg
nagyon pangtok ! sziasztok!
elkellett esnem motorral
huskytól kérdem eladnád e a motorodat? mennyiért?
nagyon meghaltunk ma!
mi van veletek még több mint 1 hetet itthon vok és senki nem ír semmit!?
No comment...
gerle
képzeld az 1ik sofőr kereket cserélt és csak a jobb oldalon lévő anyákat húzta meg
megy a sofőr(nem az amelyik a kereket cseréllte)és kirepült alóla a két kerék felnistül mindenstül na mondom az szép apa felhívott éjszaka h tegyem fel töltőre a reflektorját feltettem de kibaszott éhes vtam találtam zsemlét és bevittem a szobámba h majd eszek na ez nem sikerült mert elaludtam(előtte lévő nap 3órűt aludtam mert mentem apával fuvarba éjszaka)aztán reggel arra ébredtem hogy egy kiszáradt egész zsemlén fekszek ami qvára szúrt
roekjozsi:én egy 99-es cr-el mentem ami 80 ccm volt,de az nagyon harapos,80as létére naon megy,az 29lovas,amikor kinyit a power,na az odabasz