Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na de most mi a versenyenduro? az enduro versenyen nem cross motrok mennek csak tesznek rájuk lámpát?? de szerintem 125 nem nagyon mennek enduro versenyen
csak lehagytanm a kérdőjelet: baz crosst városba????
bocs azt elírtam de arra gondoltam h a crosst nem városba találták ki de hibái mindeknkinek lehetnek

amint leírtam ez csak egy elnevezés nem a verseny motorra kell gondolni
én nemtudom, h mit látott de nekem ugyanezt amit az előbb leírtam kb 6 -an monták már el

azt aláírom mindenkinek hogy CR125 vagy SX125 vagy bármilyen 125-ös gyári cross meglövi az RX-et
de azért az nemrossz kis motor én mondjuk ráköltöttem rengeteget mert olyan gány gazdája volt, h robogó gyújtó trafót rakottt bele de amikor készlett akkor naon pöpec lett és akárki akármit mond szntem nemrossz motor, de azért kezdésnek megteszi

amúgy én KX250F-et akarok később arról mi a véleményetek??
ne gyengébbek kedvéértezzél inkább tanuld meg elolvasni a szöveget de ne az enyémet mert az reménytelen hanem először a sajátodat próbáld ! idézem /ezt te írtad a gyengébbek kedvéért/

"baz cross-t városba ezért találták ki a versenyendúrót!!! pl Aprilia RX 125 "
ilyenkor könyörgök mi a faszra kell gondolni ????

amúgy közöd nincs a versenyendúrókhoz de ez kihallatszik a dumádból!
nézzél utána mert fontos dolgokról maradhatsz le
amúgy nézzed meg mennyi rx indul endúróversenyeken ! 0 db

szerintem tegyetek be versenyendurot és nézzuk meg szerintem is versenyenduro az rx!!!! amugy milyen endurok vannak verseny +tura?
énkijárok vele keményebb terepre és pályára is és bírja (jah igen a olyan a pálya, h a KTM 525 EXC-nek is leütött a telója)
14 éve endurozik mint 1 őrült,még soha életében nem látott.... nekem fél évig volt rx és elvoltam tőle szállva...de azóta ültem 250es 2tn meg igazi 125ös 2tn is ami versenyenduro ill krossz....mondjuk enyém az áttételezés miatt is tűnt másnak,de az utcára való. telók mondjuk nem koppantak,de nem a legjobbak,a hátsó elég jó.
azért mert tuttommal a crossmotorok üzemórásak (mivel úgy kivannak hegyezve) és szntem ha a gyerek városban akar szaladgálni akkor biztos hogy ha nem is hetente de 2-3 hertente vagy max havonta dugó gyűrű cserés lesz
héhéhé hol éltek ti szájjatok már le a földre
1. csak azért mondtam h városba szaladgálni mert hasonlít a crossra és a crosst meg qrva kibaszottul nem városban szaladgáláűsra találák ki, a gyerek meg azért akarta venni!!!! így a versenyendúró átmenetet képez (gyengébbek kedvéért még 1x leírom: hamár a cross tetszik neki és lámpát akar rárakni + városban akar szaladgálni)

2. az RX igenis verseny endúró mert fordíított teló erősebb blokk, stb.... és simán lehet vele menni terepen is sőt még jobban mint egy DT-vel mert az RX 100000x jobban irányíthatóbb

3. akkkor ezekután joggal kérdezhetem meg h TE láttál - e már versenyendúrót és tuttommal a KTM összes EXC-je is versenyendúró és 90% -ban hasonlít az RX-re csak annyiban különbözik, h vastagabb az EXC telója + vmivel masszívabbb a váz (de azis csak azért mert egy 525-ösben azért jóval nagyobb bika van)

(4.) tuttommal a verysenyendúró nem azért versenyendúró mert versenyezni járnakk vele hanem azért mert crossvázba belepakolták az endúró blokkot és rápakoltak egy lámpát (persze GYÁRILAG!!!!), ez a szerén véleméényem !!!!!
a fenéket...nem lehet hegeszteni...találtam szerencsére bontóban vadi újat és 18 helyett 9 volt csak úgy értettem h a husky meg minden 125ben a 200as gépek,amik ugye gyáriak,csak a blokk húzva van
nem ő fog vele balesetezni
na jó csak vicc volt sztem így add el ha költesz rá sztem elveszik a hasznod bár nem vok tisztába vele menniy volt(használtat nem lehet szerezni?)
szia xlzx neked is !
amúgy van 125-be is verenyendúró!

tönkrement a számológéped neked is ?
meghegesztetted a féktárcsát már ? szerintem ne erőltesd inkább vegyél újat mert balesetveszélyes a sztori!!!
hali zozi
xt jólett
11volt az aksi
szal te mondtad jól..
yz vel nemtzom mi lesz..egyelőre pénz semmi..
majd eldől..
na aloha faisst!!
mi van nyaralsz? nem volt netem a q ... életbe és lemaradtam a fórumról majdnem de elolvastam most mindent !
mi van motorokkal xt akksi yz stb...?
kérdezted előrébb gas gast mi lelte nulla kompresszió egyik napról a másikra eltörött a hengerperselybe egy ablak elválasztó gerenda! majd lefotózóm holnap! ja és elkopott amúgy teljesen cserélek most mindent a srácnak !
amúgy hiányzik a motor mi !?
na hát igen...versenyenduro=husky gasgas ktm,200as gépek aztán meg rx az tényleg városi motor(kilehet vele menni lájt terepre,de nem pályára),most már én is így látom. én is eléggé elvoltam tőle szállva,de jó kis motor amúgy
novazze bocs , hogy megszólítalak! de felmerült bennem 3 kérdés

1. szerinted azért találták ki a versenyendúrót , hogy a városba legyen mivel motorozni ????

2. az aprilia rx 125 az versenyendúró?

3. láttál már versenyendúrót? /ha igen melyek voltak azok?/

ja és nem kicsit gyengébb az rx a crosstól hanem nagyon, viszont semmilyen tuninggal nem lehet segíteni rajta!!
rx mint versenyeduró..pfff..hét vicce
na mind1..
miért kéne dugót cserélni hetente???
baz cross-t városba ezért találták ki a versenyendúrót!!! pl Aprilia RX 125 :D és szntem nagyon hasonlít a hangja a crossmotoréhoz annyi h egy kicsit gyengébb, de ezen egy kis tuninggal tudsz segíteni, ja és kinézetre is ua. csak van rajta egy lámpa.

ui.a cross moci üzemórás ha városban szaladgálsz vele hetente cserélhetnél dugót gyűrűt, de ha sok pénzed van akkor tetudod :P
mai nap úgy kezdősött hogy elestem....nem nagy sérüléseim lettek beton leégetett egy ki bőrt(munkábamenet szandálban rövidnaciban)jó leporoltam magam azt mentem tovább
aztán indulnák hazafelé másik motoros srác asszongy ismer egy rövidebb utat földúton mondom neki ok aszongya néha kicsit vizes hát jó túlélem...ott vagyunmk a földútán király faxa ugratók minden ami kell megyünk 1xcsak pocsoja elmegy mellette én meg gondolom magamban mi az nekem lábtartó felett ért a víz...nyakig sárosan gondoltmamagamban a többit kikerülöm hát az összeset nem sikerült úgyhogy elég jól néztem ki de megérte oda fogok járni mocizni(persze ide is szandálban meg rövidgatyában mentem)
Eléggé BIOHAZARD
Nemrossz, elgondolkodtató, pénzem is lenne rá, eléggé fasza gépnek tűnik
nekem meg a tápom mondta föl a szolgálatot,tegnap délután 10 pénz volt újat venni,most kicsit ki marad a motorozás szaros gép
szevasztok fiúk ! nem utaztam el sehova csak nem volt netem! miért is mert mérges lettem a modemre és belecsúszott véletlen egy csavarhúzó egy kicsit és most javítottam ki a hibát mert 40.000 pénz lenne rám terhelve ha én rontanám el véletlen de erről szó sincs!
majd este jövök most mennem kell !