szia
tarjánban van egy emberke, svájcból hord be motorokat, és alkatrészt is árul.
nála szokott leni cr hez cucc.
06-20/-311-76-14 a száma
és Szatyina Géza
Hy.A multkor láttam az adatlapján,hogy glira rc 125-ös gépe van.
Ha nem egy embernek van,akkor is lécci valamelyikük vegyen fel msn-re redbull1227@hotmail.com
Error!!!
Hello!
Olyan gondom támadt, hogy az Aprilia Pegaso-m (Rotax 123) megadta magát! Gyújtás nuku, a nagyfesz trafóba érkező kábelek között nem mérhető potencia és a generátor környezetében található csavarokon (deklin belül) néhány miliméteres mágnes szilánkokat találtam! Sajnos lendkeréklehúzóm még nincs, ezért nem tudtam alaposabban szemügyre venni a generátort!!
Help me!! Mia a f***t csináljak!?
Egyébként a kábelezést rendben találtam és a gyorsleállító kapcsoló is üzemel! Bár csak egy egyszerű vill.szerelő vagyok!
na hajrá!
üdv most keltem amugy nem 6 év elirtam ...az 3 lenne ....
akinek ez nemteccik akkor az igy járt.. nem kéne évente cserélgetni a motort... stb...
na elmenyek pecálni egy jót... 3 körült re
kizárt dolog hogy elhiszi
annak már hangja is van meg azzal városban csak állatul lehet menni
tegnap +int mociztam kicsit a városban(buszosokat útálom mindig köcsögölnek)kanyarodott vna ki a kerreszteződésből én meg elévágtam úgyhogy nem kanyarodott ki de hallottam hogy anyázik(le volt hajtva az ablak) visszanéztem és akkor még mutogatott is
nem hiszi el, már csak a hangja miatt se.
asszema kx -be nem jo a kdx világitó tekercse. ugyhogy egy kis aksi kell vhova az ülés alá, +egy kapcsolo, és ha lemerült az aksi akkor töltöd.
városba mér akarsz krosz mocit? arra ott az enduro
Sziasztok.Ha minden jol megy meg lesz 125 ccm-re a jogsim,és mindenáron crosst szeretnék,(kawasaki kx 125) mennyibe kerül,és egyáltalán mit/miket kell ahhoz venni hogy világitás legyen rajta(a fejidomon,és a lámpás sárvédön kivül),egy kis városban lakok szerintetek a rendör elhinné hogy 50-es???
tarjánban van egy emberke, svájcból hord be motorokat, és alkatrészt is árul.
nála szokott leni cr hez cucc.
06-20/-311-76-14 a száma
és Szatyina Géza
vagy sport rendszert szeretnél?
én nemrég jöttem a motorozásból és elég faxa volt
nagy a pangás mindenki elment motorozni? este megint megyek pecálni....
Ha nem egy embernek van,akkor is lécci valamelyikük vegyen fel msn-re
redbull1227@hotmail.com
Hello!
Olyan gondom támadt, hogy az Aprilia Pegaso-m (Rotax 123) megadta magát! Gyújtás nuku, a nagyfesz trafóba érkező kábelek között nem mérhető potencia és a generátor környezetében található csavarokon (deklin belül) néhány miliméteres mágnes szilánkokat találtam! Sajnos lendkeréklehúzóm még nincs, ezért nem tudtam alaposabban szemügyre venni a generátort!!
Help me!! Mia a f***t csináljak!?
Egyébként a kábelezést rendben találtam és a gyorsleállító kapcsoló is üzemel! Bár csak egy egyszerű vill.szerelő vagyok!
üdv most keltem amugy nem 6 év elirtam ...az 3 lenne ....
akinek ez nemteccik akkor az igy járt.. nem kéne évente cserélgetni a motort... stb...
na elmenyek pecálni egy jót... 3 körült re
annak már hangja is van meg azzal városban csak állatul lehet menni
tegnap +int mociztam kicsit a városban(buszosokat útálom mindig köcsögölnek)kanyarodott vna ki a kerreszteződésből én meg elévágtam úgyhogy nem kanyarodott ki de hallottam hogy anyázik(le volt hajtva az ablak) visszanéztem és akkor még mutogatott is
asszema kx -be nem jo a kdx világitó tekercse. ugyhogy egy kis aksi kell vhova az ülés alá, +egy kapcsolo, és ha lemerült az aksi akkor töltöd.
városba mér akarsz krosz mocit? arra ott az enduro
meg télleg 14ezret pörög mert az több mint a cr nem??