Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért csak ébredezünk
salgotarjánba?
szia
tarjánban van egy emberke, svájcból hord be motorokat, és alkatrészt is árul.
nála szokott leni cr hez cucc.
06-20/-311-76-14 a száma
és Szatyina Géza
spy 14 nekem van gilera rc-m majd mingyárt felveszlek msnre
Már elégé vékony már volt hegesztve de már megint kirepedt olyan 3 4 centi szélesen!Mondjuk azt nem tudom hogy milyen dob van rajta sport vagy nem!
mi lett a kipuddal?
vagy sport rendszert szeretnél?
Szevasztok!Ki tudna nekem segiteni?Cr 125-höz kéne nekem kipufogo!Milyen árban lehet és hol tudnák használtat találni?Valaki segitsen aki tud!Kösszi!
ja spy14
ki váltott simsonra robogó után????
Robogó után miért simsonra váltottál?
Frászt unalmas, én is szoktam menni. Csak annak unalmas aki nézi.
pecázni???sztem az tök unalmas
én nemrég jöttem a motorozásból és elég faxa volt
ja itthon vagyok ám fogtunk 2 potykát! na meg vagy 10 kárászt...
nagy a pangás mindenki elment motorozni? este megint megyek pecálni....
valakinek (lemaradt)
Hy.A multkor láttam az adatlapján,hogy glira rc 125-ös gépe van.
Ha nem egy embernek van,akkor is lécci valamelyikük vegyen fel msn-re
redbull1227@hotmail.com
Error!!!
Hello!
Olyan gondom támadt, hogy az Aprilia Pegaso-m (Rotax 123) megadta magát! Gyújtás nuku, a nagyfesz trafóba érkező kábelek között nem mérhető potencia és a generátor környezetében található csavarokon (deklin belül) néhány miliméteres mágnes szilánkokat találtam! Sajnos lendkeréklehúzóm még nincs, ezért nem tudtam alaposabban szemügyre venni a generátort!!
Help me!! Mia a f***t csináljak!?

Egyébként a kábelezést rendben találtam és a gyorsleállító kapcsoló is üzemel! Bár csak egy egyszerű vill.szerelő vagyok!
na hajrá!
üdv most keltem amugy nem 6 év elirtam ...az 3 lenne ....
akinek ez nemteccik akkor az igy járt.. nem kéne évente cserélgetni a motort... stb...
na elmenyek pecálni egy jót... 3 körült re
Igazábol nem városban akarom,csak ha ábol a bébe elkell majd mennem városon keresztül joha van rajta pilács meg jobb ha enduro láccatát kelti...
kis bosszú volt nagyon jól esett főleg ebbe a melegben jó ingerült volt
kizárt dolog hogy elhiszi
annak már hangja is van meg azzal városban csak állatul lehet menni

tegnap +int mociztam kicsit a városban(buszosokat útálom mindig köcsögölnek)kanyarodott vna ki a kerreszteződésből én meg elévágtam úgyhogy nem kanyarodott ki de hallottam hogy anyázik(le volt hajtva az ablak) visszanéztem és akkor még mutogatott is
nem hiszi el, már csak a hangja miatt se.
asszema kx -be nem jo a kdx világitó tekercse. ugyhogy egy kis aksi kell vhova az ülés alá, +egy kapcsolo, és ha lemerült az aksi akkor töltöd.
városba mér akarsz krosz mocit? arra ott az enduro
jaja pörgős kis gépek én olyanról tudok h 16ezret. de ezek feltételezések ez nem Gáboré.
ez a kishapsijé???
meg télleg 14ezret pörög mert az több mint a cr nem??
Sziasztok.Ha minden jol megy meg lesz 125 ccm-re a jogsim,és mindenáron crosst szeretnék,(kawasaki kx 125) mennyibe kerül,és egyáltalán mit/miket kell ahhoz venni hogy világitás legyen rajta(a fejidomon,és a lámpás sárvédön kivül),egy kis városban lakok szerintetek a rendör elhinné hogy 50-es???
www.motor.hu/hasznaltmotor/meg... 95ös 160as pollini 300pénz