belföldi árúfuvarozó
kamionunk nincs de van 1 9tás hátfalas a többi kisebb nissan cabstar, nissan athleon, berlingo, scudo stb(16)
mindent szállítunk(tejet, újságot(apám ha mi nem lennénk az egész bács megye nem kapnak szennylapokat(blikk meg ilyenek), ebédet, nyers fadolgokat(bútorlap meg ilyesmik), értékcikket, bicikliket)
nyerges nincs....szerintem kár h nincs
én meg ugytudom h a felszerelés az az alap
tavaj kunszálláson volt a drz találkozo és lehetett tesztelni a gépeket és csak felszerelésben lehetett... persze akinek volt...
én sztem hanyagolom majd az uccát járok bicóval(mellesleg másik hobbim a bicajozás)vagy apa robeszával amit romként vett és már kezd alakot ölteni(25éves)ma beindítottuk a motorját majd hnap ha nem felejtem el nyomok be képet de szóljatok igazi kis kuriózum az a gép valami yamaha...asszem
szerintem xlzxa rieju eladhatatlan ugyanúgy mint a derbi mind2őre akarták már cserélni a mocomat(még az aeroxot)
én a helyedben biztos nem vettem vna meg akármilyen olcsó volt
nem vitték el,mindenbe belekötöttek,ott voltunk h 120,és meglátták h hátsó tárcsa megvan repedve 1 kicsit(én se tudtam) és nem vitték el,azt mondták ha megcsinálom akkor elviszik 120ba...na mot 20 a tárcsa,szal lehet megmarad.
na a cigi meg a gyurcsán amit nagyon útálok(nem basztatás de sztem próbálj meg leszokni)alapvetően nics bajom a cigisekkel de már akárhova nézek az uccán csak csikket látok
mert akkor bocs ez kicsit nagyon off volt
kamionunk nincs de van 1 9tás hátfalas a többi kisebb nissan cabstar, nissan athleon, berlingo, scudo stb(16)
mindent szállítunk(tejet, újságot(apám ha mi nem lennénk az egész bács megye nem kapnak szennylapokat(blikk meg ilyenek), ebédet, nyers fadolgokat(bútorlap meg ilyesmik), értékcikket, bicikliket)
nyerges nincs....szerintem kár h nincs
kamionos?
mit szállít?
nyerges gépek?
ráfingassz a berugókarra és beindul...nagyon jó állapotban van
tavaj kunszálláson volt a drz találkozo és lehetett tesztelni a gépeket és csak felszerelésben lehetett... persze akinek volt...
csináltasd meg...
amugy a politikára visszatérve: a nagybátyám (52 éves) azt monta h ha az idén megbukik a gyurcsány kormány vesz egy te 450 -t
remélem igy lesz
én a helyedben biztos nem vettem vna meg akármilyen olcsó volt
kdx 250 elég jól megy..lehet hogy az lesz majd
uccán is akarok menni...nyugodtam...nem nyélen mint yz vel szoktam
amire lenne kereted
wrm 450...ami alapból 6400000ft
Suzuki hayabusa
Yamaha r1
Kawa zx636
Kawa zx12
Suzuki rmz450
Suzuki drz400
Kawa klx 400
Kawa kx450f
Suzuki ltz 400
Yamaha wr450
Ktm sx450 s. ramon
Ktm sxs 250
ktm exc 525
asszem ennyi elég lenne..de nembiztos
persze amire reális esély van h megvennéd
én ha látok kukát akkor odadobom..de ha nem..akkor mit tegyek?
de most cigizek egyet
5 perc és gyüvök