Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jóéjt, írjatok, és simán lehagyjuk a májereket
Az biztos hogy megnézni titeket kimegyek, de hogy motor lesz e azt nem tudom, bringával biztos kinézek
félre ne értsd nem fikázom csak viszonyítok hozzá mert motoroztam már utcaival is tudom kb. mire jó de ahhoz képest crossal vagy egy rendes endúróval gasgas ec 300 /vforce látja ?/ felrepülsz oda
szerintem képen jobban látszodnak a domborulatok... iyg már talán érthetőbb a nehézségi szintje miért is magasabb
Ha tul vad a motor az a baj ha nem eléggé akkor az,nem egyszerü oda felmenni!Kérdezd a BGabit!Ő majd elmondja!
inkább akkor többet nem ülök motorra.... de nem mernek elsőre nki menni mumusnak,
na, jóéjt mindenkinek...NE FELEDDJÉTEK ÁPRILIS 21.-ÉT!4
mindegy meglátjuk addig gyűjts infókat stb. fogod tudni innen mikor megyünk ott találkozunk és mehetsz motorommal
fel a mumusra
zozi majd mi Tbányaiak megmutatjuk az igazi mumust!
igen valóban ott fekszik, de utcai gumival azért más nem? meg utcai motorral elsőre nem sikerült neki, de 2.ra igen....
de mondom ennel van durvább, csak meg azt nem tom merre, de mar ujsagolták páran.....
de amúgy nem fikázom mumust de ott fekszik a tompi kawája/utcai/ ........hát oda akkor levett gyertyapipával felmegyek crossgéppel
Azé mondom a kép nem adja vissza élőben biztosan keményebb...
Én meg akárhol lemegyek neked
hát, jo én paráztam mikor fent álltam a szélén, de aztan na az csak en vagyok, meg meg asik ket haverom...de nem lehetetlen felmenni....
Fel könnyebb számomra mind le!
Olyankor már nem tudok gondolkodni meg nem tudok megamról
gerre nem gondolkodik.....
Ez még így annyira nem veszélyes de élőbe biztos más...
nem bátorvagyok hanem vakmerő
velem is elöfordult,hogy kicsit nem figyeltem és felmentem olyan helyre ahonnan lenézni is rossz volt a tériszonyom miatt!
Zoonak igaza van. neki kell menni, persze ésszel...
Én is fél évig nézegettem a csobánkait, oszt egyszer tele lett a tököm, azóta felmegyek..oda is...
képen nem én vagyok, na és friss infom van, összesen 3 mumus van, ez az egyik.....
igazad lehet Zozi!