Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem jó április 21,22...ÉS NEKTEK IS UGYE?UGYE EZT AKARTÁTOK MONDANI?
Vazze felmegyek seggel a sratóra gántotttt
zsír
nekem mind1 mikor megyünk..nekem msot hétvége is jó...
igaz..kicsit hiányzik már a dagonya...
de mi a faszom az időpont gánttal kapcsolatban, vazze?ezt kérdezem fél órája!
ma van március 19 akkor több mitn egy honap mulva,pl árpilis 21(szombat) 22(vasárnap) addigra tényleg midnenki böven eltud készülni,elrendezni mindent Na?,
Srácok,ha ementek Gántra,sztem máshol már nem is akartok majd motorozni!Sztem ilyen lehet a Mars!
naná, te hülye!
Gondolod, azé" vettem a motort hogy otthon álljon?
Tényleg kölcsönadom!csak siess, mer" eladó, azt" elviszik ha sokat pöcsölünk..
Azok piték! Mindenki bekap 2 decit és kötelező kerekezni 2-300métert aszfalton rövidgatyába
sziasztok!valaki tud segíteni hol lehetne kdx200 2t 1990-es évjárat vízpumpa lapátott kapni hozzá?sürgös köszi!
na már gerre is, nekünk meg jo kis cseresznye..... meg szilva meg házi bor
egyébként így 31 évesen, meg pár törés után (alkar,gerinc) már nem nagyon durvulok...úgy értem, nem csinálok mindenféle faszságot a motorral...
én megyek mindenhová csak most motornélkül vagyok ill. rossz a gépem .........de sietek megoldani és megyek
mindenröl a fötengelyaloolajtratályvisszahuzoregulátorának holppontjárol mindneröl ami van
szegéyn csanaki teljesen meghülyült most balra vagy jobbra menjek?
Gyertek Nagykállóba van szabócsi almapálinkám...
komolyan beszélsz te állat?
nem, lezs kész moc
Most akkor hova lehetne menni fórumtalira legközelebb?
Na, kirájy, lemegyek eléd a HÉV-hez..ha meg elborulsz a géppel, nem fogom kitekerni a nyakad...
NA!KI JÖN MÉG JÖVŐ 7VÉGÉN EGRI VÁRHOZ?CSAK A SZÁTOK NAGY?
de azt mond hogy konkrétan miről kell?
Sztem menjünk április elején Gántra...Moi meg menjünk Faisst, jövő hét végén...ki akar még jönni csobánka környékére?
van hév
de mondom...nem megyünk durva terepre...nem akarok felborulni kölcsön motorral
oda csobánka felé...az ott tök nyugis..száguldós csapatós rész...+ tankpálya..ahol még sose voltál
a marha rossazt tett be....
miért ne mehetnénk?Ne féltsd a jószágot, azért van!
Én egyébként nem szoktam túl húzós helyekre menni..igazándiból endúrós vagyok ,mint krosszos..de mindkettőt imádom! (meg a siratót!)