különben mutatnék én nektek itt a pilisbe is olyat , hogy rossz nézni ....de az a gyógyszer rá hogy neki kell menni .........nem szabad nézegetni nagyon mert van egy két haverom azért nem jönnek fel ilyenekre /pedig feltudnának / mert nézegetik és bemagyarázzák maguknak ,hogy nem lehet meg stb. pedig én addig kétszer gyorsan fel is megyek, hogy lásssák és annak ellenére se szánják rá magukat míg végül teljesen inukba száll a bátorságuk és kész ! mentálisan el tudja veszteni az ember meccset ha nem figyel! fejbe is eldől ki megy fel ...persze motor meg rutin is kell!
Igen, ismerős a szitu...
Ha van egy bazi meredek, hosszú sirató, az még mindig1szerűbb, mint egy rövid/kanyargós/köves/gyökeres rész...tudom, megszopatott már 1-2 ilyen..
Szerintem ez van olyan, mint a Gánti..persze nem csak a meredekség meg a hossz számit, hanem az is hogy mennyire "taktikás" (köves,gyökeres, kanyargós) a pálya..
Az a hangya én vagyok...
akkor elöször azt a sok biszbasz alátétet stb..rakjam bele a felsö szárba meg asziemirnget és uyg rakjam bel az alsó szárat kicist lassu a felfogásom(csak most)
Ha van egy bazi meredek, hosszú sirató, az még mindig1szerűbb, mint egy rövid/kanyargós/köves/gyökeres rész...tudom, megszopatott már 1-2 ilyen..
ha a hegy nem megy mohamedhez ......................
Az a hangya én vagyok...