Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a mentalitásomat megzavarom 2deci almával mindenhova felmegyek(vagy legalábbis megpróbálom)
mégegyszer: ha innen jól látom, el kell kapni azt a nyomot, ha nem, hanyattdob...
különben mutatnék én nektek itt a pilisbe is olyat , hogy rossz nézni ....de az a gyógyszer rá hogy neki kell menni .........nem szabad nézegetni nagyon mert van egy két haverom azért nem jönnek fel ilyenekre /pedig feltudnának / mert nézegetik és bemagyarázzák maguknak ,hogy nem lehet meg stb. pedig én addig kétszer gyorsan fel is megyek, hogy lásssák és annak ellenére se szánják rá magukat míg végül teljesen inukba száll a bátorságuk és kész ! mentálisan el tudja veszteni az ember meccset ha nem figyel! fejbe is eldől ki megy fel ...persze motor meg rutin is kell!
Én multhéten voltam ott elöször,de az oda vezető út se volt semmi!
tyuuuuuuuuu faja
Igen, ismerős a szitu...
Ha van egy bazi meredek, hosszú sirató, az még mindig1szerűbb, mint egy rövid/kanyargós/köves/gyökeres rész...tudom, megszopatott már 1-2 ilyen..
Most már én is kiváncsi vok....Felkűdöm én az exc-t nem gecizek
minket is beszarattak....... anno
hát igen, durva a siroki tény és való....
még otse vagyunk...de igy az elmondottak alapján már fosok
még eccer... asszem ez a nagy mumus :D ja és ott a tetején egy hangya
jaja...
Ez se kutya Andris!Csak gánton háromszor kell irányt váltani!Nyél 2-be!
Szetm azé a sirokit nem veri a gánti...
hát meredekségre van sok ilyen, csak van benne ici pici kanyar is......
na akkor megnézzük őket !
ha a hegy nem megy mohamedhez ......................
aaaaaaaaaaaaaaz a baj,hogy a teteje(kb2-3 méter)függöleges!
amiről zozi rakott be linket azzal az a baj hogy végén nagyon meredek....
Szerintem ez van olyan, mint a Gánti..persze nem csak a meredekség meg a hossz számit, hanem az is hogy mennyire "taktikás" (köves,gyökeres, kanyargós) a pálya..
Az a hangya én vagyok...
fogos kérdés, de ennel meg nem voltam... én sem jártam be az egesz bányát....
Enyémnek mind1 ha eldobom, rondább nem lesz
megnéztem
akkor elöször azt a sok biszbasz alátétet stb..rakjam bele a felsö szárba meg asziemirnget és uyg rakjam bel az alsó szárat kicist lassu a felfogásom(csak most)
Sajnos az egyik barátom motorját láttam onnan visszarepülni,dupla backflip(vagy hogy kell leírni)