Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

andris nézzed gyorsba ezt !
sajna ez van és a gánti bauxit bányában aludjak?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/... ezt figyeljétek, itt csak mumusnak becézik....
kár hogy messze laktok nektek minimum 1 hétvégére kéne jönni
baszki spy, te aztán nem szarozol sokat....
Pixu, ez nagyon jó hely!
Vigyen oda má" valaki, nah,nah, mennyünk!ÁÁÁÁHÁÁÁHÁÁÁHÁHÁHÁHÁH
uhhhh biztos nagyon karaj hely
Érdekes hogy kurva sokszor voltam arra mocival, de akkor pont soha nem jött másik moccos, hogy basznátok meg magatokat
ohhhhh hát,akkor rendezzük itt,Nagykállóban a téjjjessz mügött nekem kb 1km
Csak szecsutól köszöntem, azt mondta megy..
Egri vár makettje?Yesss, mennnyünk,mennnyünk már!
andris szurtam be képeket, de ha vki nem látta volna..... ja ez a kép még nem volt
esztergomból bicske felől kb.
Na az jó lenne, az olyan nekem mintha otthon lennék, ott nőttem fel
na nekem ez az utvonal:316 km oda ösz-visz szerintem olyan 650km és ez kb 12ezer forintnyi üzemanyag ha tudok autot szerezni akkor tépünk,ha nem akkor egyértelmü,hogy nem de lehet gerre is tudna autot zsir kis buli volna....reggeltöl estig veretni olyan szép helyeken
valahogy megoldjuk mindenképpen
andris hova a ....... rohansz korán van még!
amúgy egri vár makettnél is szerveztünk egy talit de még az lóg a levegőben!
Gánton mi van? Ugye nemcsak krosszpálya, hanem jó kis bányák, siratófalak?
Nekem elég messze van Szentendréről...
Nincs valaki utánfutóján/kocsaijában egy hely?ermészetesen beszállok a benyába...
szerintem ezzel nem vagy egyedül, de jo időben kellene menni, mert eső után nagyon taknyos a felszin..... csuszik mint a......
szia szecsu ! én tényleg megköszöntem és nem is mentem a pályán még a babletykót is sztároltam/ami nem volt rossz sőt jó volt/ stb. és te megint kiszívod a vérem
de azért mégegyszer köszönet a fair-play team-jének!
és éljen szecsu a géped meg király
külön megtiszteltetés, hogy ezt a köszönőlevélnek látszó seggnyalást a barátok közt alatt/helyett írom ide neked!
engem nem zavarnak amúgy az ilyen dolgok/szél meg ilyesmi/ ...különben 20 éve befejeztem volna a motorozást mondjuk a szél az zavar
Jóéjt!
na mind1 azért elmesélgetem hogy mi hogy, na szoval van a kékkel jelölt terület, a 4es kereszteződés, ott a benyakut, és a benya kuttal szemben asszem van parkolo, ott félre lehet állni tütkkel-e vagyis a quadosok is ott parkoltak a kocsikkal
Na kérem urak-hölgy(ek),ha megbocsájttok most mennem kell.
Fürcsi idő van!
Csőtészta
gántra odatalálos térképes szerintem , mindjárt rakok még fel, csak mondjatok helység nevet hogy honnan jönnétek....
akkó" most hova a nemiszervembe megyünk?
jajj de izé vagy