Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézzed meg akkor az előző hozzászólásomba a mumus szóra kattints rá és nézzed meg 5 perc! jó!
hát, talán azzal, volt 1 srác 150 gilerával, , legyen annyi elég, mákja volt hogy a fáig felment az a baj hogy gyorsan kivakar a gépezet...........és ha eccer elvakart akkor bukhatod
akkor rakd össze a telódat ! fordított sorrendbe ahogy szétszedted!
nem csah meséltek róla!
hát mumushoz igen, szerintem, de ne foss rengeteg motorozási lehetőség van.......
pixu nézzed meg te is és mond meg hányas mumus ez ?
jaja,,,szerintem is fasza lesz megteszek midnen tölem telhetöt hogy ottlegyünk résztvegyünk
Nekem 180as van
atis te azt a husaberges videót mumus ? láttad amit a promotos fiúk csináltak?
Ok, Atis!
Hozzatok majd spanifereket, meg köteleket hogy felhúzhassatok!
Tényleg Gántra meglesz a sisakkamerám is!
Ufffh, milyen képeket csinálok majd!
aszondo 25ös kevés oda?
na atis de te vágod nem? most amelyiken felment a srác aza legnagyobb, vagy van annál nagyobb is? mert én hallottam már olyat hogy van annál durvább, de azt nem tom elképzelni hogy milyen lehet
Z.O.Z.E
akarom irni , pilóta
persze hogy fel lehet menni, csak jo pilta + legalább 250es gép kell, azért ne fogyjon el a szufla a lúból
hát ha már ott töltjük a 7végét...valamit zabbantani kell...
Vagy marad a szalonna, hagyma, friss kenyér, bor?
én tok mindent
Andris mi majd ott leszünk és szurkolunk neked!
hát én bevallom hogy utoljára ősszel voltam... mert most nincs itt faluba mocis haver, mert egyik srác nem motorozhatott, akivel szoktam keveregni, meg sok volt a szar idő is, szoval majd most kezdődnek meg a lejárások
imádom a siratófalakat!
jövőre erzbergben indulooook!
bogrács is lesz? bulááááááj
Pixu ti milyen gyakran moccoztok ott?
te dehát felmentek rá motorral már ...nem lehetetlen mi az is szoktuk erőltetni ahová tudjuk, hogy nem fog senki felmenni

ezt meg már lejáccották ...azért lehet, hogy mi nem fogjuk
de ádi nem tudja? neki is szétment a szimmering nem
pörgünk rendesen