Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ok, én még csak egyszer voltam, akkor még nem volt pit pálya....mostanába lesz vmikor pit verseny nem? ápr. 1 talán....
Szeva Zéé.Ne akassz már hasba!És mi van ha lemegyünk és por van.Vagy fúj a szél.Vagy mindkettő egyszerre!
Na neeem.Én ebben nem veszek részt
pill keresek egy térképet, és painttel megszerkesztem... spy ne parázz , meg várunk
Nekem mind, biztos bringával megyek következőre, addigra biztos nem lesz kész a motor
nekem jó...mé", mi van ott?
mindenki mer cask én nem megyek többet a kurva pit pályán,ott dobtam el pedig geci jó a kis pit pálya
pixu ! írd le lécci , hogy a legegyszerűbb odajutni ! mondjuk kocsival vinnénk a paripákat és irány gánt ! kérdés ...hogy hol célszerű szabadonereszteni a lovakat? falu előtt után erre vagy arra? hogy idejussunk hamar motorkázni a nagymumusra!
ja,,,,csak ismételni tudom magam,ha lehet ne a "napokban" legyen akkor talán még énis eltudnék menni meg persze akkor már jönne gerre is
solymárra senki nem mer menni
Ez jól hangzik, az közel van
Árpiéknál jó lenne Solymáron! az zsír
az arany volt a téma
Tényleg, szervezzünk egy fórumos összeröffenést valahol!
Esetleg csobánkai kőbányák, Auchan melletti crosspálya?
Így legalább tényleg tudnánk,ki kicsoda...
jo lenne ha addigra el tudnám passzolni dt-m, aztan jönne a cross xt mellé..
csanaki hallom azt csiripelik a madarak , hogy maga ügyesen motorzik !?
(nem a baleset miatt mondom...azon kívül )
na lesz a nagy tavaszi szünet, aztan beszeljünk meg vmit meg leugranék én ish..... de jo mert mellette meg ott a benyakut is....
csak nem megint az endúrósokat kergetik a gyökér zöldek
húha barátok kezdődik!4
na helló!
na az zsir volna de ne ha lehet ne a napokban rendezzétek már,mert ha pl olyna május fele lenne még énis tudnék menni
szimering ügyben valami hasznos?
Hihi
rmcben 2900 talán,de nem mondom tutira
nem miért mi volt benne telóharisnya?
fókuszt néztél?
valahogy a legolcsóbb az 3500-7000 meg a legdrágább bár lehet hogy van aranyból is azt nem tudom
na mi a zsír ? szervezzünk oda gánti bauxitbányába fórumos találkozót legközelebbre !