Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ez nekem szolt,akkor lécci olvass vissza mert már kivan a kezem a sok szimering leirásátol
ok, én felírtam a naptáramba április 21.-ét...
Hétvégi ökörködés, bográcsozás...hjaj, de jó lesz megint!
szép
hát sajna nem vágom....
te mint szaki ne röhögtess aki meglepödika zon h egy 25ös kx-sm szettel jégen 8ba gázrántásra keréken van az ne okoskodjon
hát atis kérdezd, mert lehet hogy ez a kicsi, mert nekem mondták már másikra is hogy mumus, de szerintem van ennél nagyobb, csak az a baj vannak helyek ahová nem jutottam meg be , mert dtnek lendület kellett volna, de hely szűke miatt.......
Ok Faisst, majd dumálunk...
mi a baj bélám?
itt vagyok szpááájj
ugyveszem észre pixu nem nagyon vágja mit akarok akkor a szakikhoz fordulok zoze.szecsu és a többiek?
MILYEN TELÓT SZERELTEK MÁR MEGINT ?
körbe le tudsz jönni, de van ott fa is, szoval ha jok a reflexeid, és gurlsz lefele, akkor az vagy megfog, vagy megkapaszkodsz benne
Csak soljatok és Tatabányárol is lemegyünk néhányan!
nem mutatom be, csak meg
Amit a vidbe meghódit a szpides az a ki mumus?
még soha nem tettem össze első telót, de nem mind1 melyik modszer szerint teszed össze?, ha szar akkor szétszeded legfeljebb... de szerintem ha a felsőbe teszed bele a cuccokat, és ugy rakod bele az alsot , az logikusabbnak tűnik... számomra
na szevasztok...lépek mert fater gépezni akar
Andris,akkó még beszélünk erről a "kis" csapatásról
Fasza lenne ha most hétvégén jó lenne neked..szombat vagy vasárnap,tökmind1
olajamat majd ádi visszaadja..én meg azt a szar utánfutó korlátot vagy mit
na szal majd dumalunk
joccakát midnenkienk
csaooo
hát itt fakultatív lenne a program ..odaérkeznénk és megmásznánk mindent amit lehet meg amit birunk ........
mega mit eltudsz képzelni
Aha,van a környéken egy-két kiométernyi sirató-sirató után!
aszfalton kb 9l/100Km (1 tank)
És itt endúrózás lenne?
elmegyünk és felmegyünk rája ott a helyünk pixu kijön idegenvezetőnek és nagymumust bemutatja nekünk
szasztok
Igen!Én csak szeretek motorozni,sose állitottam,hogy tudok is!