Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eső után változhat a pálya
ha minden jol megy hétvégén megprobálok kiugrani és csinálok pár képet....
hát, mész 1-2 karikát finoman, és miután kiismered a helyet, utánna nyél gáz, de ja mikor utoljára voltam banyába, sajna volt 1 kettő csunyaság, pl.: vizmosások..... szoval ne egy szépen elegyengetett krosszpályára számitson senki, itt a természet formálja a pályát, ja meg régen a gépek is formálták.....
Nem, még nem!Csak gondolxok hova lehetne menni faszát edurajzani+ crossozni!
kössz zoozee, de igérem mire jöttök, feltárom a terepet......
te még nem alszol?
nem tudok semmit sóskútról de a mumusokról egyre öbbet ...nehogy velük álmodjak!
én szerintem az anyagi csödöt elkerülve,a mumusozás elött lecsupaszitok midnen müanyagaot a gépröl csak ülés meg tanknak egy citromleves üveg leszf enn oszt csumi
mert tuti leszenk nagy bukfecek
majd megprobálom megszerezni azt a vidit(ha nem törölte már)amit mi csináltunk,hasonlizsd össze!OK?
őszinteséged nem csökkenti nagyságodat szemembe !
Valaki nem tudja közületek hogy a sóskúti pályára mikor?,mennyiért?,hogyan?lehet bejutni?
igen, tudom......
bevallom , hogy én eddig csak annál jártam amiről raktam be képet ott még nem... de sejtem merre lehet
csak jelzem itt mentek fel a husaberges videón ! innen esik le yamival sz. csaba
jaja az az.......
Az amire én gondolok az első bányába van!A kigyorsítoba van egy árok néhány fenő és egy kanyar!
amiben a videon is felmaszik a tompi nem
5150 plusz mínusz egy kettő mert írtatok közben!
atis te arra gondolsz ami a bányába van nem, aminel vannak fák + van benne 1 kis kanyar is...... szerintem
tudom... ez az egyik, mint irtam 3 van
mire is kérdezed?
Pixu ez nem a mumus!
Egyszer lent a gyorsitoba kell kanyarodni,aztán ugy 30 m-nél ,aztán a majdnem függőleges elött!Kemény!
tényleg mennyi a mennyi?
persze értem én na.......