Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy én ott döglök magyaralmáson.... na és hova tegyem? ahol aludni szeretnél, vagy nem értem? ahol van a bányusz?
na zoozee dobsz térképet?
na pixu itt a térkép ...tegyed rá a jelvényt! ...de azonnal !
hú már ijedeztem hogy csak ennyire vagyunk a májerektől
remélem segitek ezzel spy
dehogy alszok, még tévéznem is kell ma vmennyit, meg tanulok is...
1996
na beszurom 1be a képeket...... olyan jo nézegetni....
Mint má emlitettem ma megérkezett a teloszimerng.Csak az összerakást kicsit elhalasztottam,mivel nem igazán vágom a témátSzéttszedni könnyebb volt.Na szoval,hogyan rakjam össze?Az alsoszáron sorrendben van a szimering felette egy alátét aztán egy ilyen "gyürü" szerüség és a felett egy vastagabb "gyürü" szerüségAhogy rajta van a száron az összes dolog csak toljam össze a másikkal,vagy pakoljak bele mindent afelsö szárba és ugy tegyem bele az alsotVagy hogy?Szégyen nem szégyen,nekem magas
itt a részletes kérdés képpel mellékelve
pixu el ne menj aludni dobok fel térképet te lemented és rárajzolsz egy darab piros keresztet a helyszínre és visszatolod a képet a fórumra!
mikori évjáratú a kxed?
a szétszedés visszafele
Hé, hát mit faszolunk?
Menjünk április első hétvégéjén Gántra!Aki suliba jár, annak úgyis mindegy, aki meg melózik, addigra kap lóvét...
Sátrazunk, főzünk a bányába vagy mellette!Addigra mindenki le tudja szervezni az odautat is!
rosszul fejeztem ki magam na szoval a régi rossz szimeirnget ki szeretném cserlni ujra és mi ennek az összeszerelési menete
jaja.......... miért szar?
Spy...hát..tőlem kell megtudnod...az egy...gumi!
andris, igen az gánton készült....
Sátorról nem halottál még?
Ne legyetek már ilyen kényesek
hát a telókban fontos szerepe van, meg a blokkban is, hogy ne folyjon ki az olaj
Zoo, ez ott készült? (gánt)
zoozee, a tompisat mutasd andrisnak...., ja de lehet h látta
akár ...de szerintem megoldható a szállás is !
de én simánaludnék a kisteherkocsiba egy szivacson.........több éjjel is ha kell
ilyen miatt persze
Szimeringröl valaki mondjon már egy kis okosságot
vazze, ha nem találsz bele abba a középső nyomba, hanyattbasz, mint viagrás apó az asszony...én má" csak tudom, tapasztalt(atlan) siratós vagyok...
Zozi!Hát nemtom milyen madarak csiripelik ezt!lehet hogy ismernek
Hát igyexik az ember