Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eléggé optimisták, 120ig skálázott óra
Tényleg, köszi az ingyen napot, jó volt nézni is , szerintem csak nem kellett volna ennyire vadulnia pár embernek, nem verseny volt ez..., de az meg nem a ti hibátok...
enyimé lesz. Azzal mit lehet kezdeni, hogy kilóg a lendkerék, melyik alkatrészt kell cserélni? Ugye nem a komplett blokkot! Mert nekem úgy tűnik az oldaldekli egyben van.
Thx
Nem arról van itt szó hogy én megharagudtam volna bárkire is,mindössze nem tetszett néhány hsz.
Írhatnék róla 1-2 oldalt,hogy miért nem kértünk idénre amatőr versenyt,de gondolom kitaláljátok hogy nagyban közrejátszott benne az is hogy sok"versenyző" hasonlóan reagált a rendezésre.
Tehát. Nem haragszok én senkire!
végeredményben én se szeretek rossz pályán menni,de a tietek nem volt rossz(néhány ismerösön volt a nyiltnapon),ezért áthidalom a dolgot és inkább endurozgatni járok,de ha valakinek nem jön be se a pálya sem pedig az enduro,marad a szupermotyo és az aszfalt,végül is az helyenként elég síma!
te vagy foton?
Szecsu itt van köszönet képp két mestermű tőlem
Hello SZECSUMX!

Nem kell megharagudnod senkire,de úgy néz ki még anyuci kedvenceinek még van mit tanulni az illemrőől!
Én mentem volna ,de pont dolgoztam meg motor nélkül nem is lenne olyan kellemes !
De igérem ha a motorom kész lessz kimegyek kapratni hozzátok ,tőlünk nincs messze.
És ne foglalkozz a beirásokkal,szerintem ,álltalában vannak akiknek semmisem jó mert nem kellet kaparni érte.Ezért nem becsülik meg a lehetőséget.
amúgy meg lendkerék
ez kié?ez csak 50es rv4es blokk
a második hsz 4. képét nézzétek meg. Szerintetek az gáz? Ott mi van? Mi az ami kilóg?
ebben teljesen igazad van,de én nem a meghívásnak örülök(így utólag köszi) hanem annak hogy megismerhettelek
Kaptam képeket az etx ről.
szeva ladtam kepeket tuti jo lehetet,de Csolnokra ki nezzek es hogy megy a kiss dragasag 2t hondacska amin ultem?
Üdvözletem mindenkinek!
Nem tudom miért de nem tudtam tegnap belépni,így reagálni sem volt módom a leírtakra!
Lehetséges hogy a hiba bennem van,de ha valahová meghívnak vendégségbe ,nem fikázok.Pláne hogyha az is olvassa aki meghívott.Elsősorban gondolok itt arra hogy miért engedték a 85-ösökkel a "nagyokat" is.Azért mert a többi kicsi is ugyanúgy ment a többiekkel,és mert a "nagyoknak van annyi eszük hogy ne lökjék föl a másikat.Aztán hogy por volt.Erre egyik kedvenc mondásommal reagálnék,miszerint-" ahol fát vágnak,ott hullik a forgács".-.Az a por eppúgy por mindenki számára.A szél. Szerintem a szél is mindannyiunknak fújt,tehát nincs miről beszélni.
Összegezvén a leírtakat,egy versenyen is lehetnek ilyen,sőt még jóval nehezebb körülmények.És a pálya állapota sem ilyen síma mint a ping-pong asztal!
Nem emlékszem,de javítsatok ki ha tévedek,de senki még csak meg sem köszönte a meghívást.
Minden esetre én megköszönném nektek hogy eljöttetek,és annak ellenére fikáztok hogy szereztem nektek egy potya napot!
Szóval akkor senki,nem emléxik rá,hogy geroynak lettek volna teloszimering csere problémái
Vagy ez hülye kérdés volt inkább kussoljak?
számomra még mindig nem világos(talán mert hülye vagyok ,hogy miért olyan nevetséges,az,hogy megkérdeztem a csonakmotor olaj,jo-e crossba(mivel ezt hallottam)......................................
nem olyanoka
t kérdeztem,ami tényleg röhely,pl ez mennyivel bir menni az menynivel bir menni,a 250exc nem jo mert az csak 150l bir menni stb...stb de ha te igy látod,nekem8
Úgy néz ki összejön a kis aprilia etx50-es , lehet még a héten . Nekiállhatok szerelni. Szimering csere, meg váltó javítás.
Ha már okos nemlehetsz, hülye nelegyél !
Ja és ha valakit érdekelne még Sóskutról kép,akkor itt van még pár
Geroy-nak voltak egyszer teloszimering csere közben problémái?
mar fell raktam egy jobbat ugyan ugy start de masodik mezony
csá..kösz én jol vagyok és te Képek faszák Meg a vidi sem lenne rosz de 5másodpercel akarod kiszurni a szemünket bazz Hosszabbakat