Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aszfalton csak az elsőkereket terepen meg csak a hátsót használom
Á tom már mér ilyen. Nem egy nyomon megy, első az aszfalton hátsó a porban.
Részvétem pixu
smcross az inkább jobban hangzik
nem......
Részvét. Hát már terepen se csak magunkra kell figyelni?
ajj, de köcsög tud lenni az élet pénteken meghalt egy offroados kolléga baszki hihetetlen,szomszéd falu beli.....
erdőben kikanyardotott vmi faszkalap és állitolag nem kicsit ittas volt a sofőr
hihetetlen.....
Háááát. Mi ez smcross?
szép?
Még mindenki Sóskúton van?
elkúrták, nem kicsit.....
úgynézki
Senki?
Hali. Ezt a rakás ........ Tegnap reggel tudtam utoljára belépni.
Üdv!
Tegnap beált a net . Csak most tudtam lehuzni ezt az oldalt. Szóval az évjárattal még mindig minuszos vagyok , mert nem volt idöm foglalkozni vele eddig . De megnéztem sok felhasználó fényképeit és myth600 gépe tuti egy évjárat szerintem. Szóval a mühelyben is csak napi 1 órát tudok majd rászáni , de amint meglesz dobom a képet róla. Ezeknél a tipusoknál a fékátvitel hidroalikus? Nekem azok vanak rajta és nagyon tetszik ez a megoldás. Na akkor a kérésem még mindig változatlan , amit csak tudtok osszátok meg a padevannal :)). Számítok a sok infora és hasznos linkekre.
Helló!
Hell ,eladtam mer belefogtam egy másik projektbe!
1:50 1 kicsit kevés neeem? én 1:33al járok...
Csá!
Ez amit írtál, még mindig nem vitt közelebb a megoldáshoz, h mien sast vettél. Attól h castrolt használt az előző tulaj még qrvára nem jelent semmit. Attól függetlenül még lehet 100000 baja a gépne. Tegyél be vmi képet róla mindenképpen.
Nah üdvözlet mindenkinek!
Látom olyan jól érezte magát mindenki csolnokon, h még írni is elfelejtett!
gerre
az full gyári cumó az a quad,ausztruiában rakták össze neki,valamilyen patrik
mx-time os versenyző,ktm szponzorált
amúgy 590-es henger van a quadon
Bocsi 4-es TDI!
MYTH600XL: KURVA SZÉP A GOLFOD! Hova valósi vagy! Golf fan vagyok én is, nekem !-es van TDI!
Amugy ami fel lett téve ,képek meg videó az fasza!
Bocsi, sziasztok!