Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello , sziasztok!
Bimbike vagyok és ezen felül egy Honda CR boldog tulajdonosa (péntek óta). Tanácsokat szeretnék kérni nagy rutinnal rendelkező CR tulajoktól , hogy mi az amire nagyon kell figyelni ( olaj , benzinkeverék, átétel , lánc , "alkatrész márkák- mit érdemes mit nem", gumi.........stb). Minden érdekel ami csak eszetekbe jut.
Címem: mustar.laszlo@t-online.hu
Segítségeteket elöre is köszönöm!
többiek még nem értek haza ?
Miért ne?
ne szívjátok egymás vérét!
Az a bajod a fékhasználattal hogy rajta tudtál maradni az ülésen?
Elindulás tényleg gáz volt , inkább letagadom, de nekem rettentően furcsa hogy annyira fent fog
Én is féltem mögötted
tény h fullad a gép,de dani béna,motorozni nem tud,se nem tudja használni a kuplungot,se a féket,kicsit féltem is mögötte,én szeretem más motorját vezetni...
a májereknél kb.300 hsz. múlva robban az 50.000
oké
Most szolt egy ismerösöm vett egy kawát Vecsésen és nekem kell hazahozni. Kiváncsi vagyok milyen . Vissza jöttem beszámolok .
5613
nem cikizés csak vicceltem de betaláltam! véletlen
az, kamrás powerje van
dani neked poweres a hondád
valahogy éreztem hogy cikizés lesz belőle , kifelé menet abban a durvább s kanyarban viszont siműn leért a cipőm széle
azért mert kurva messze fog az a kuplung, és előszőr mentem vele, nem akartam elhinni hogy olyan messze fog a kuplung azt hittem üresben van , egyébként meg nem ment, power rákapcsolt utánna rögtön ée is dadogott
én a mentővel ahogy jössz ki csolnokról van egy benzinkút ott találkoztam ...ő jött én akkor mentem ? és amikor odaértem nem mentem be a hídon, megálltam a füvön kivettem a kocsiból a kulcsot akkor esett kelt gyuri&vdani az aszfalt szélénél mögöttem 20 méterre ...de valahogy mégis erőre kaptak és nagynehezen elindultak hazafelé....nem akartam utánuk szaladni bár simán lehetett volna!
na jól van csak vicceltem nem bírtam mögöttük futni a sok csigától amik köpködték a rendszámukat amiért nem mennek gyorsabban a szupermotyóval
Miután elment a mentö pakoltunk és indultunk is haza elakartam köszönni, de nem láttalak benneteket aztán indultunk is.