Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs több,hosszabb vidi?
Mi lett a sérült csávóval?
én is talpaltam egyet...kicsit fáj is a térdem
Hi!

Hát azért azt nem mondanám azokra a srácokra hogy barmok.
Eléggé kenik a témát.
Különben miután szinte mindenki elment történt ott még 1 letalpalás.
Szerencsére mindenki megúszta, kivéve a szlovák gyerek....
bazzeee..előbb voltam letakaritani a gépet...és megcsipett egy darázs a lábamon..de kinyírtam..szal megbosszúltam
Helló!

Neked is baszakodott? Nekem tegnap este óta!
Miafaszvanitt?
azt az 1:50et növeljük 1:35re
Mai motorozásunk!
Csáó Zoozee!
Thx a gyors reagálást az emailra. Én csákvári vagyok és 250 -es. Az évjáratot nem kérdeztem és nem is tudom megnézni mert igen jó be van tatarozva a vas. 4 sebességes . Rövid fokozatok vannak benne. Most épp robbantáson lesz mert az elsö telóknál folyott az olaj meg a szimeringeket is cserélem , mert az a tuti szerintem ha ténylegessen átvizsgálom én magam. Amúgy nagyon könnyen kezelhető super kis gép. Elöször az ismeröseim az XL 600 - at ajánlották kezdésnek , de nekem az nagyon nehéznek és kényelmetlenek tünt. El is vette a kedvemet egy kicsit ettöl a müfajtól . De mivel volt pár járgányom és volt elképzelésem és tapasztalatom a versenygépek és az utcaik között (gyorsasági) , így mindenkép 2 ütemüt akartam. Ugy látszik bejött , mert számomra nagyon könnyen kezelhetönek tünik az xl 600 - hoz képest. Amint össze lesz varva a beteg teszek fel képet is róla . Most naygon le van harcolva külsöre , de az nekem nem számít. A motor a lényeg meg tutinak tünik . Az elöző tulaj castrol olajat és 1:50 es keveréket használt hozzá. Minden mennyiségű infót szívessne veszek és mint egy laikusnak egyszerűen és érthetően . Nagyon köszi még1szer a segítségedet. Üdv!
nem tudjuk mik a fejlemények a szlovák gyerekről? melyik kórházba vihették,törött vagy csak kifordult a térde? a másikkal mi lett? egész jól sántikált aztán összeesett
a kis dagi dév hogy arcoskodik ott az első képen vesfü
castrolt kap,azzal nincs gond....r2t,kerkyra meg is jegyezte h finom illata van de nem akarom kikötni,utcára jó ez így azzal nem nagyon van gond,vmi karbi+power móka....
azért annyit már nem tudsz neki adni mert hamarabb leáll a bengától mint lemos
elmondom nekem nem ilyen apriliám volt de akkor lett rendbe mikor lehajítottam a különolajozást róla és castrollal én kevertem a benyát !
igazából nem azzal van abaj h megeszi,csak tudod nagyon sok benzint kap és nem kap arányosan több olajat...szóval félek vlee így menni mert a benzin lemossa a henger faláról az olajat aztán nézek nagyokat.
az igen
jó tök mind1,béna vagy és kész. csak már a kurva karbival kellene valamit kezdeni mert ez botrányos hogy 30km alatt megeszik 4 litert
De azt hittem hogy üresben van
mert úgy gondoltam el tudsz indulni hoptákba....és nem fogunk ott álni 20 percet.
Amilyet sokáig cigánykodtam , de mondjuk te meg a szembesávba álltál meg
bimbike milyen cr-t vettél ? hol lax?
125 vagy 250..... évjárat..... fotó stb. mit akarsz vele endúrózni vagy crossozni?

ezeket kötelező megválaszolni mert ennek fényében jobban tudunk válaszolni , hogy mitévő légy!
Zééé te meg elmész a ....ordibálhattál volna
kérdeztem Szecsut hogy mi lesz a beállítással....mondta h utálja viszem majd dunakeszire Aszalósékhoz aztán azok belövik mint a nyulat csak pínzé(mármint nem is lenne baj,de 8-10ezret sokkalok érte ) a quados elvtársaknak