Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény Zoozee! olvas de nem tud írni!
Télleg, Zé, hogy avgy?
Hy!Voltunk röntgenen és szerencsére csak zúzódásaim vannak!
Csónakos sztorira senki?
A Ktm-esekre rá járt a rud: 1 széthullott még az elején
1 ki ill. le égett(homokkal oltották el)
ja és nem értem jött a mentő.. fasza volt a pálya.. ugrottunk szépeket, szél nemkellett volna
váááá a videót nem tudtam áttolni mert kölcsönkamera és nincs nálam a kábel majd holnap meek haveromhoz és kiírjuk
csőőőőőőőőőőőőőőő
Na végre egy ember friss hírekkel.
Piszok jó volt!De nekem jobban tetszett az oda-vissza út terepen!Salynos nem tuttuk megvárni a díj kiosztot!De ha jol tudok Grilmájer lett az első,Majer Laci a második 1-osztályban!További infot csak késöbb vagy holnap!
ahogy mondod
Na jó téged meg értelek biztos elfáradtál tegnap. Ha jól olvastam egész nap verettél.
én nem voltam
Őregem nem dicsekszik senki milyen volt Sóskút?
Részvétem!Sajnos én is szembe találtam magam egy rendszám nélküli roncsal egy szük erdei útnak éppen nem nevezhető ösvényen,sikerült kikerülnöm de estem egy marha nagyot miatta de lassitás nélkül tovább hajtott a szemétláda!Akár meg is sérülhettem volna!
A faxom se tudja.
Hy.Nem ide tartozik,de egy nagyobb teljesitményü csonakmotor mennyit foroghat? A neten nem nagyon találok infokat,kissebbekröl ige(100ccm.200ccm-ig) azok olyan 4-és 6 ezer között forognak,de engem nagyobb érdekelne,ha van egyáltalán nagyobb ccm-es masina.
Miért nem mentél el Sóskútra?
Miért nem probáltad ki az első kereket. Vagy az elsőn nem jutnál messzire?
Túrázni akarok
hát nem
Na igy nem nagyon gyűlnek a hsz-ek.
Csak össze ne keverd mikor hol melyiket miért.
Hát az király.