Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó látni hogy egyetértetek velem
Jól bezsélsz
Nahh végre megjött az eszed
oksa
jó sarazást
szevaaaa
mennék, de nincs (még) utánfutóm..
De ha nem most, nem oda, akkor jövő 7vége...
Itt a mailem, dobd t majd a telszámodat, oszt majd letyilifonozunk egy dátumot..mokas75@myway.com
Tényleg mennem kell...bye mindenkinek...
Ja..akinek nem tetszik mennyen sakkozni..vagy gombfocizni
Szecsu
A mototor meg annyira megtetszett,hogy ugy döntöttem hogy maradok a 250 2t nél..nemtudok lemondani az erelyéről
Szóval..ha elviszik a gépet..beujjítok egy olyasmi cr-t mint a tiéd
Beszámítod a bringa alkatrészeimet? Mert ezt cserélem. A mociért az elfekvő alkatrészeim (váltó, középcsapi, villa, lánc. kerekek). Ha beszámítod, akkor lehet róla szó.
Így van.Akit zavarnak a körülmények, annak azt üzenem hogy ez van ez egy ilyen sport.Van kevésbé koszos, szeles, sáros mocskosabb is...lehet választani.Sztem a társaság a legfontosabb...meg a MOTOR!
Ha van egy kényeskedő balfasz, az sajnos tönkrekúrja a hangulatot...
nah, megyek motorozni..
szeva
semmi gáz..gondolom a pályán küldtem
na,örülök hogy tetszenek a filmek
Motorozás...a motormat a napokban viszik vissza csepelre..szal nemtom mikor lehetne.Szerintem hétvégén megyünk valahova motorozni,lehet hogy fótra..gyere ki oda aztán küldjük mint állat
Hmm..ugyláccik nem olvastam figyelmesen a fórumot....aki fikázódott az kapja be..legközelebb ne jöjjön
A pálya szerintem kibaszottúl jó volt..nekem legalább is nagyon tetszett...a port azt leszarom..mindenhol előfordul...csak a szél nem jött be annyira
Szóval mégeccer szeretném megköszönni hogy ott lehettünk...és az is zsír volt hogy új emberkéket ismertem meg...Andris,Szecsu,Dani,Csanaki,Kerkyra...és a többiek
Ez mellé ment
Nézd meg gyuri első hozzászólását...
hello Faisst!
Sorry hogy nem köszöntem el, de nem találtalak...
Kösz még1x a DVD-t, qurva jó filmek vannak rajta!
Azé" jó lenne csapatni egyet Csobánka felé ha vóna kedved..
Szia. Ezt szépen megfogalmaztad.Igazad van. ZoooZeeee egyépként az egyetlen volt, aki megköszönte.
Tokos Gyula bá old boy ugrat!
Ott voltam láttam , enegm csanaki is megilyesztett..., ő se esett kicsit
hali szecsu
Köszi azt a jó kis napot
Bár a végen nem volt annyira jó...rohadt mocskos köcsög szél elbaszta a napot..
a motorod meg kibaszott jó
Húú, először megijedtem, mert amikor húztuk le róla a motort, azt hittem hogy a gerince sérült...később láttam csak hogy a térde...csórikám 2x is beájult...
Spalya, miért foglalkoztok roncsokkal, miért nem vesztek MOTORT?Mondjuk az én drágaszágaimat:
A szél igenis zavaró, de a szél miatt senki se ment el , persze a szlovák srác az biztos nagyon útálja a szelet
Én is megköszönném zecsunak, pedig én csak gyalogosan voltam.De azok nevében teszem ezt, akik tudtak menni a pályán...jó volt őket nézni, nekem már ennyit megért...plussz egismerkedtem gyurival meg Faissttal.
Jó gyerekek és így utólag is bocs hogy nem tudtam elköszönni tőletek, de nem találtalak titeket..
egyébként akit zavart a por és a szél, miért ment ki,Az ilyet talán az is zavarja hogy koszos lesz?Én tavaly Erdélybe mentem 4 napig, alsógatya-csere és fürdés nélkül.. ..gyszerűen nem volt rá lehetőség,na!
de nem érdekelt, mert élveztem a MOTOROZÁST!
Spalya,én nem venném meg,vagy ha igen elötte nézesd meg egy szerelövel,igy nem látszik pontosan de lehet hogy nem csak deknit kell cserélni!
Rajtol az endurocross ob sóskúton!
Ami ott ki van törve,nem más mint egy közgyűrű amire az önindító van felszerelve.Más szerepe azthiszem nincs.