mennék, de nincs (még) utánfutóm..
De ha nem most, nem oda, akkor jövő 7vége...
Itt a mailem, dobd t majd a telszámodat, oszt majd letyilifonozunk egy dátumot..mokas75@myway.com
Tényleg mennem kell...bye mindenkinek...
Szecsu
A mototor meg annyira megtetszett,hogy ugy döntöttem hogy maradok a 250 2t nél..nemtudok lemondani az erelyéről
Szóval..ha elviszik a gépet..beujjítok egy olyasmi cr-t mint a tiéd
Beszámítod a bringa alkatrészeimet? Mert ezt cserélem. A mociért az elfekvő alkatrészeim (váltó, középcsapi, villa, lánc. kerekek). Ha beszámítod, akkor lehet róla szó.
Így van.Akit zavarnak a körülmények, annak azt üzenem hogy ez van ez egy ilyen sport.Van kevésbé koszos, szeles, sáros mocskosabb is...lehet választani.Sztem a társaság a legfontosabb...meg a MOTOR!
Ha van egy kényeskedő balfasz, az sajnos tönkrekúrja a hangulatot...
nah, megyek motorozni..
szeva
semmi gáz..gondolom a pályán küldtem
na,örülök hogy tetszenek a filmek
Motorozás...a motormat a napokban viszik vissza csepelre..szal nemtom mikor lehetne.Szerintem hétvégén megyünk valahova motorozni,lehet hogy fótra..gyere ki oda aztán küldjük mint állat
Hmm..ugyláccik nem olvastam figyelmesen a fórumot....aki fikázódott az kapja be..legközelebb ne jöjjön
A pálya szerintem kibaszottúl jó volt..nekem legalább is nagyon tetszett...a port azt leszarom..mindenhol előfordul...csak a szél nem jött be annyira
Szóval mégeccer szeretném megköszönni hogy ott lehettünk...és az is zsír volt hogy új emberkéket ismertem meg...Andris,Szecsu,Dani,Csanaki,Kerkyra...és a többiek
hello Faisst!
Sorry hogy nem köszöntem el, de nem találtalak...
Kösz még1x a DVD-t, qurva jó filmek vannak rajta!
Azé" jó lenne csapatni egyet Csobánka felé ha vóna kedved..
Húú, először megijedtem, mert amikor húztuk le róla a motort, azt hittem hogy a gerince sérült...később láttam csak hogy a térde...csórikám 2x is beájult...
Én is megköszönném zecsunak, pedig én csak gyalogosan voltam.De azok nevében teszem ezt, akik tudtak menni a pályán...jó volt őket nézni, nekem már ennyit megért...plussz egismerkedtem gyurival meg Faissttal.
Jó gyerekek és így utólag is bocs hogy nem tudtam elköszönni tőletek, de nem találtalak titeket..
egyébként akit zavart a por és a szél, miért ment ki,Az ilyet talán az is zavarja hogy koszos lesz?Én tavaly Erdélybe mentem 4 napig, alsógatya-csere és fürdés nélkül.. ..gyszerűen nem volt rá lehetőség,na!
de nem érdekelt, mert élveztem a MOTOROZÁST!
jó sarazást
szevaaaa
De ha nem most, nem oda, akkor jövő 7vége...
Itt a mailem, dobd t majd a telszámodat, oszt majd letyilifonozunk egy dátumot..mokas75@myway.com
Tényleg mennem kell...bye mindenkinek...
A mototor meg annyira megtetszett,hogy ugy döntöttem hogy maradok a 250 2t nél..nemtudok lemondani az erelyéről
Szóval..ha elviszik a gépet..beujjítok egy olyasmi cr-t mint a tiéd
Ha van egy kényeskedő balfasz, az sajnos tönkrekúrja a hangulatot...
nah, megyek motorozni..
semmi gáz..gondolom a pályán küldtem
na,örülök hogy tetszenek a filmek
Motorozás...a motormat a napokban viszik vissza csepelre..szal nemtom mikor lehetne.Szerintem hétvégén megyünk valahova motorozni,lehet hogy fótra..gyere ki oda aztán küldjük mint állat
A pálya szerintem kibaszottúl jó volt..nekem legalább is nagyon tetszett...a port azt leszarom..mindenhol előfordul...csak a szél nem jött be annyira
Szóval mégeccer szeretném megköszönni hogy ott lehettünk...és az is zsír volt hogy új emberkéket ismertem meg...Andris,Szecsu,Dani,Csanaki,Kerkyra...és a többiek
Sorry hogy nem köszöntem el, de nem találtalak...
Kösz még1x a DVD-t, qurva jó filmek vannak rajta!
Azé" jó lenne csapatni egyet Csobánka felé ha vóna kedved..
Köszi azt a jó kis napot
Bár a végen nem volt annyira jó...rohadt mocskos köcsög szél elbaszta a napot..
a motorod meg kibaszott jó
Jó gyerekek és így utólag is bocs hogy nem tudtam elköszönni tőletek, de nem találtalak titeket..
egyébként akit zavart a por és a szél, miért ment ki,Az ilyet talán az is zavarja hogy koszos lesz?Én tavaly Erdélybe mentem 4 napig, alsógatya-csere és fürdés nélkül.. ..gyszerűen nem volt rá lehetőség,na!
de nem érdekelt, mert élveztem a MOTOROZÁST!