Szerintetek megéri, vagy sok érte???(rendszám az fontos)
Yamaha DT 125
ÁLTALÁNOS ADATOK
1992. 8.hó, fekete, vizsga: lejárt, 30.500 km,
MŰSZAKI ADATOK
124 ccm, 1 hengeres motor, 12 Le vízhűtés, 6 sebességes váltó, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 119 kg,
LEÍRÁS
Eladó egy Yamaha dt 125. Törzskönyves, forgalmis lejárt müszakival. Korához képest nagyon jó állapotú, Megbízható erős motorral. Műszakira teljesen felkészítve, másik motor vásárlása miatt eladó!Az ár írány ár:260000ft
de 510-es lesz ugye ha jól emlékszem ? ojat halottam h a 510es még könyebb majdnem 10kg val mint a 450-es de még nem néztem meg
és ti mien motort árultok??
"...és még a meglévő 4 motort..."
Amiket én nézegettem azok 88 - 94-esek voltak, és ezek kb. 180-280ezer között mozognak.
Persze szinvem szerint Husky vagy Husaberget vennék, de olyat ennyiért nem kapni.
szerintem mind2 jó választás lehet, de a Hondának szerintem jobb a rugózása, mert igaz hogy régi futómű az is, de azokba már akkor Showa cuccot raktak ha jol tudom (XL250 "84-be tuti az van).
Rugozason pedig marha sok minden függ ugyebár.
Persze azért állapot kérdése is a dolog.
Jaja, nekem az van, 100-on eszik 2 litert. Persze, hogy valamit valamiért de egy túra ne kerüljön 50 000 ft ba bele. 610 es négyütemű, mert igy képről nehéz elképzelni, hogy elfér abban a pöcöknyi hengerben a vezérműtengely + lánc?
inkább vegyetek drz-t nem rosszabb az ettől hiába mondja a hapsi
meg olcsóbb egy csomóval
Kicsit jobban tép mint a PW nem?
Különben láttam a profilodban a képeket. 1-2 spanod nem a Piliscsabai suliba jár? - csak mert olyan ismerősek... (pl.: Gődér)
vasárnap voltam bajóton kb.10 óra és 11 óra között !
Yamaha DT 125
ÁLTALÁNOS ADATOK
1992. 8.hó, fekete, vizsga: lejárt, 30.500 km,
MŰSZAKI ADATOK
124 ccm, 1 hengeres motor, 12 Le vízhűtés, 6 sebességes váltó, tárcsafék elöl, tárcsafék hátul, 119 kg,
LEÍRÁS
Eladó egy Yamaha dt 125. Törzskönyves, forgalmis lejárt müszakival. Korához képest nagyon jó állapotú, Megbízható erős motorral. Műszakira teljesen felkészítve, másik motor vásárlása miatt eladó!Az ár írány ár:260000ft
persze ha Isten is úgy akarja!!!
ilyet szeretnénk
igen mindenképpen TE 510-es lesz 114kg 59 LE!
az eladó motorok: 2db honda cr 250 1997 -es 97kg 58 le cross
1db husqvarna wr 250 1996-os versenyendúró 50 le /nincs rendszám/
1db honda cbr 400 rr utcai
és ti mien motort árultok??
"...és még a meglévő 4 motort..."
Persze szinvem szerint Husky vagy Husaberget vennék, de olyat ennyiért nem kapni.
Majd talán jövő nyárra összejön annyi zseton....
szerintem mind2 jó választás lehet, de a Hondának szerintem jobb a rugózása, mert igaz hogy régi futómű az is, de azokba már akkor Showa cuccot raktak ha jol tudom (XL250 "84-be tuti az van).
Rugozason pedig marha sok minden függ ugyebár.
Persze azért állapot kérdése is a dolog.
Akkor a 3,5 hihető.
Persze a 3,5 majdnem kétszerese a 2-nek...
Engem ennél a mocinál mindig megilyeszt az a hátsó felfüggesztés...
De ami a kérdés volt:
Hogyan rakható be utólag az 5. és 6. sebesség?
Honda XL 600 , Yamaha XT 600 .........vélemény ??
5,2 amikor küldöm száz kilóméterenként.