amúg yugy van ahogy husky irta
a te model 6 gangos
a tc 4 gangos
a husabergből az fe 6 gang
az fc 4 gang, az már más tészta hogy előszeretetel teszik bele a 5,6 gangot is.
a mai napig nem értem hogy mér csak 5 gangot tettek a dörözöbe???
csak vicc volt azt hittem levágod !
hogy nyernének már vor-ral endúróversenyt
a husky meg arról beszélt hogy hol tudsz venni olcsón nagyon jó dugattyút a husky-ba!
www.wössner.de kovácsolt alumínium dugattyúkat meg egyebek árulnak itt esztergomba van bolt !
/annyi dugó van hogy el is adnak belőle/
....most mi van....azt mondod hogy nincs hatodik ....vagy mi????????
halkan jegyzem meg hogy majdnem minden """""fullenduroba""""" hatsebeséges a váltó mert enduró......de mindegy......a husky te 610 hat gangos, a tc meg négy
komolyan mondom.....egyet nem értek de kurvára ...mi a picsa az a fullcross.....ezt magyaráza meg nekem a sok zseni aki használja.......a sima cross az nem is cross hanem bicigli....vagy mi?????
lehet hülye vagyok....de mindig olvasom ezt a kifelyezést hogy veszek egy fullcross-t meg igy meg ugy......
de mi a picsáért fullcross..........................simán cross.......a cross az cross....
amúgy kishapsi husky-ja 6 sebességes volt és szerintem ő arra gondolva írta ,hogy...........
/mert a husky-ját fel lehetett ráncigálni de a drz-t biztos nem de még ötbe se/!
,,légyszíves vegyél 14éves gyereknek fullcross kx 85öt 30 lóval....remélem meghal.gratulálok nagy okosok"
mért,ha megfiygelted,akor csanaki is most kapott egy yz85 öt,ami 29 ló.és ő csask 13..........
bár sztem nemsokáűra esni fog,de ezt lekopogom.mert azért egy pw után,ami pár lóeró egy 29 lovas gép....... picit furcsa
de ezt nem azért montdam csanaki!meg ne sértődj
husky ba se,
de az a 6-ban az egy jelzo,mer ha azt mondta volna hogy 5-ben ,akkor valaki ugy gondolja hogy nem a legnagyobb fokozaton veszi fel hátsora,mer sok tudatlan ugy tudja hogy osszes moci 6 sebesség.nem csak 5 vagy ...
a te model 6 gangos
a tc 4 gangos
a husabergből az fe 6 gang
az fc 4 gang, az már más tészta hogy előszeretetel teszik bele a 5,6 gangot is.
a mai napig nem értem hogy mér csak 5 gangot tettek a dörözöbe???
a tura motorokban van 5 gang lásd: gpz, zrx stb.