Itt vagyok ujra . Pufó több mint 2év után cseréltem dugót a 85-ös kx-ben de nem azért mert szar volt hanem fötengely csapágyakat cseréltem meg szimeringeket,és ha már szét van szedve akkor kicseréltem. megmértük és gyáriméreten volt még a dugó . Ja és én mindig több olajat rakok bele mint amrnnyi kéne bele töllem füstölhet a videökón látszik is hogy eregeti rendesen
Egy pillanatra vissza kellett hogy jöjjek.Kori az a motor ami mellett állsz a jövő héttől a mi garázsunkban lesz.2t csak ez az egy van ami eladó.Nincs senkinél raktáron.Ígyhát ez lesz a sógorom új motorja.Ha addig el nem lopják vagy össze nem törik a látogatók.Úgyhogy vigyázzatok rá!És el a kezekkel!
Na mostmár tényleg húzok
Csőtészta
Szasztok.
Faisst. Épp most értem haza szülővárosodból Szakági gyűlésről.
Utánaérdeklődtem neked,hogy is megy ez az év közbeni kategória váltás..
Namost,saját besorolásodban(tehát "B"-ben)szabadon válthatsz,természetesen a pontjaidat nem viheted át a másik géposztályba.Továbbá lehetőséged van felfelé is lépdelni("A",vagy akár extrába is),De vissza utána már nem jöhetsz.Csak külön szakágvezetői hozzájárulással.(amit nem adnak könnyen)Az infó első kézből van,így nyugodtan veheted készpénznek is..
Na mostmár tényleg húzok
Csőtészta
Na mára elhúzok.
Szasztok.
majd csolnokra viszek neked egy kis itókát a háláúl
Faisst. Épp most értem haza szülővárosodból Szakági gyűlésről.
Utánaérdeklődtem neked,hogy is megy ez az év közbeni kategória váltás..
Namost,saját besorolásodban(tehát "B"-ben)szabadon válthatsz,természetesen a pontjaidat nem viheted át a másik géposztályba.Továbbá lehetőséged van felfelé is lépdelni("A",vagy akár extrába is),De vissza utána már nem jöhetsz.Csak külön szakágvezetői hozzájárulással.(amit nem adnak könnyen)Az infó első kézből van,így nyugodtan veheted készpénznek is..