Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

350-360 között
hétvégén mégis megyünk fótra,gyere ki,nézd meg,vedd meg
Cbr 600
?
mire:
Na szevasztok! Ma elhatároztam magam! Lecserélem a Ktm-ez!
én elvinném, ha vki elvinné a dt-m
vifil kószted?
nos...kaptam egy elég fasza hitelkalkulációt...már csak el kell adni az yz-t!4
valaki vigye el könyörgöm!
Szerintem inkább letőltős...
és jó volt? érdemes megnézni moziban vagy inkább tőcsem le
GhostRider -t (Szellemlovas) -t néztem ma meg. Moziban megy most. Nem rossz film...egyszer meg lehetett nézni...
nem ismerem,csak tegnap keresgéltem és megtaláltam
a motor egy kereskedésben van pápán,szóval a srác nem használja.
1-2 órát ment vele a generál óta.megadta a kereskedés számát,mindjárt fel is hívom őket és kérdezek pár részletet a hitelről...esetleg motorbeszámításról...mert az mégiscsak gyorsabb mint eladni valakinek
szép gép
Ismered a gazdáját ill. a motort vagy csak rátaláltál a hirdetésre.Épp tegnap nézegettem az eladó motorokat a használtmotorok.hu-n találtam egy csecse RMZ-tlink
Igaz nem ócsó,de leglább jó drága.(meg szép)
én
de nem sokáig aszem....
újra itt
vmi 18 lóval tud többet asszem azt mondják h az alapból vérbeli versenygép folytás nélkül mert hogy úgy vmi 70 ló
Vázikusan nem lehet túl sok külömbség hiszen ugyanolyan mind kettő.A súlyelosztás ,tömegközéppont meg stb.azomban mérvadó lehet a két gép összehasonlításakor. A motor teljesítménye meg ilyen viszonylag kis ccm-beli külömbségnél is nagy mértékben változik.Nem biztos hogy efektív erősebb az 550-es(mármint PS),De a forgatonyomatéka valamint a teljesítményleadása biztos hogy nagyobb és egyenletesebb mint a kistestvérének.Ezért lehet hogy jobban "kezelhtő" az erősebb,nagyobb modell
Ha nem vagyok indiszkrét milyen bringára alkudozol?
Vagy még nem publikus?
bezony, a 450est fogja hajtani....azt mondják hogy nagyin nagy lépcső van a 450 és 550es között,azt mondják h 550es sokkal kezelhetőbb meg stb...
Bizony az! Amúgy a sm pilóták mind Crossal tartják magukat formában.Legalábbis azok akik az MX-ből jöttek át.A Gyuri oktat is,leginkább az amatőrökkel foglalkozik,elég sok ismerősöm jár hozzá.
Egy érdekesség Kökivel kapcsolatban,hogy felszippantotta őt az Aprilia.Az idei szezont már az Olasz márkával versenyzi végig.Tehát leszállt a Yamaháról
jaja
megvan a kiszemelt..már csak el kell adnom az enyémet