Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Siki jól elvagy?
ezek, vagy esetleg a padra irod az okosságot....és bízol a hozzád közel ülőkben hogy ők többet tudnak mint te....
egyre fejletebbek ezek a tanárok
osszuk meg egymással a puskázási módszereinket....nálunk nem nagyon lehet,köcsög tanárok észrveszik egyedül a táskát magam mellé bebaszom és nyitogatom módszer megy,vagy pulcsit ki az asztalra,annak ujjába bele a puskát....azt nem veszi észre
itt vagyok....
csak most nincs téma.....
nem jut eszembe semmi.....mégis!
Ádi hogy fér be az a piciny szemüveg a buko, meg motoros szemüveg alá?
És amugy, vágjad a videót! Nem érdekel hogy nem voltál suliba, attol átmehettél volna a DVD-ért a haverodhoz!
nemjössz ki fótra hétvégén?
itt vagyunk heh
értem
na de most megyek, jobb is ha hanyagoljuk ezt, mert vmi idegen benéz, látja az alkotásunkat, és még komolyan is veszi
látszik a fején hogy itt már bátrabb mint kéne a buli végéről nincs kép?

hánykor lett vége a házibulinak?
Megköszöném itt kanizsán is aszt ajánlotákj a srácnak hogy menyen el esztergomba mert ot nagyon vágják a témát .
husky......elvileg.......szntem.....
de azt nem vágom hogy minek narancsozták be....
majd megkérdem a sráctol hogy kell e neki.Szert sem irnak a forumon már mint az sv forumon csak poénkodnak.
bal szélső kicsit hasonlít a tavalyi német tanárunkra.....igaz állitólag az nő volt, de ezt senki nem hiszi máig sem!
ez most husky vagy ktm?
és a másik oldalon ülök voltak a csajok?
elöbb vlaszoltál mint kérdeztem....
értem! ez vmi fergeteges buli volt, hogy enyien öszejöttetek?
hello!
zoozee honnan van ez a kép mert itt egy kép az egyik imerősöm srácról és most vette mociját és ezaz!
akkor az a job szél hátul nem?
melyik vagy te?
hát ja...nemárt az erő a nagy hegyekben
Értem és aki esetleg endurózásra is használná annak jobb a 450-es?
nemgond...pályán nehéz kimotorozni a 250est is...nemhogy 450..azt lehetetlen..
nekem meg ugy is csak pályára kell..és nekem ott bevált az rmz250..jobban tudok vele menni mint az enyémmel
Faisst mindenféleképpen 250-est akarsz mert az lóerőbe még véknyabb mint a te yamahád?
zozi
nincs felétek olyan valaki akinek akadna elado 2005-2006 os rmz250 jó áron?