Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lépek szerelek valamit...........mert itt rohadok meg a szemét gép előtt...
józsikám és a használtauto.hu/motorhirdetéseknél találtam kb. egy éve és megakadt rajta csak úgy a szemem mert tetszett a hamisítás ..........és még anno be is dobtam a fórumra olyasmi dumával hogy ezért meg ilyenekért tűnik úgy hogy sok a ktm .....
jó reggelt !
most ez lesz a divat valami ilyesmi csizmát szeretnék........mielőtt kérdeznétek ez nem freestyle csizma ...ez a 2007........... trendi cross
olyan mintha sportcipőt húznál a lábadra ....könnyű.....stb.......nem drága......
husky-val /él/ voltunk megpróbálni egyet ...fölvette és szerelmes lett bele
ez alpinestars TECH 3...........de van tech10-ig
8250
Majd megnézem a csizmákat...is! Reggel hétkor indulunk. Most meg még melózok az iparban. Reggel 6kor végzek. Viccesen fogok festeni este 6 körül
Én fennt leszek Pesten egész hétvégén, szóval ha lesz vmi közös progi, még lehet el is lépnék.

Amúgy meg nem tudom Ádi allteregója mit a faxt élvezi, hogy szivatja Ádit! félresiklott elméjű az biztos!
Üdv az emberenek!

Puskázásról meg annyit, hogy tudok pár módszert, ami majdnem biztos taktika, de közhírré nem tétetem. Ha vkit érdekel majd elmondom mit kell beszerezni hozzá.

Gratulálok a 39ezredik hsz-hoz, ha így haladunk tényleg utol fogjuk érni a májereket!

Gerre gratula , én is jártam már így ,csak haverom 90ccm es robogójával. Ki akartam kapni kerékre, csak inkább szaltó lett belőle

Az SV baja egyértelműen injektor probléma. Rá kell kötni a komputerre, és rögtön kiírja mi a bibi! erre találták ki a műszaki diagnosztikát.
na jóóó8
Aki megy holnap kiállításra szétnézne nekem csizmaügyileg,hogy mi a felhozatal és,hogy mire számítsak?
Nagyon thx emberek...na jó8
Jóéjt mindenkinek holnap megyek a motoromért Bye all!
Erre reagáltam, de bazeee ilyen jópofa üzit :D
Kurva jó! "A Firefox azt észlelte, hogy a kiszolgáló olyan módon irányítja át a kérést, hogy az soha nem fog teljesülni."
Ghost Rider!
akinek van feles 6 kiloja annak érdemes megnéznie ezt http://www.mobile.de/sidvrf87v...

rem jo a link
igen vhogy így

én se értem
Amit te akartál írni, az az hogy: nem, mountis
jojojojojojojojojojojojojojojo
kösz előre is!
na mára megyek, mert faszkivan esete áll fent!
1nlőre menjen fel
azért az ftp cimet majd elköhhentheted nekem is ha akarom....izé akarod
ugyanis egy PROFI VÁGÓ EBER KERESTETIK AKI MEGVALÓSÍTJ AAZ ELKÉPZELÉSEIMET....

van aki összevágná (faisst on kívül) de ahhoz még nem jutott el a dvd