józsikám és a használtauto.hu/motorhirdetéseknél találtam kb. egy éve és megakadt rajta csak úgy a szemem mert tetszett a hamisítás ..........és még anno be is dobtam a fórumra olyasmi dumával hogy ezért meg ilyenekért tűnik úgy hogy sok a ktm .....
jó reggelt !
most ez lesz a divat valami ilyesmi csizmát szeretnék........mielőtt kérdeznétek ez nem freestyle csizma ...ez a 2007........... trendi cross
olyan mintha sportcipőt húznál a lábadra ....könnyű.....stb.......nem drága......
husky-val /él/ voltunk megpróbálni egyet ...fölvette és szerelmes lett bele
ez alpinestars TECH 3...........de van tech10-ig
Puskázásról meg annyit, hogy tudok pár módszert, ami majdnem biztos taktika, de közhírré nem tétetem. Ha vkit érdekel majd elmondom mit kell beszerezni hozzá.
Gratulálok a 39ezredik hsz-hoz, ha így haladunk tényleg utol fogjuk érni a májereket!
Gerre gratula , én is jártam már így ,csak haverom 90ccm es robogójával. Ki akartam kapni kerékre, csak inkább szaltó lett belőle
Az SV baja egyértelműen injektor probléma. Rá kell kötni a komputerre, és rögtön kiírja mi a bibi! erre találták ki a műszaki diagnosztikát.
most ez lesz a divat valami ilyesmi csizmát szeretnék........mielőtt kérdeznétek ez nem freestyle csizma ...ez a 2007........... trendi cross
olyan mintha sportcipőt húznál a lábadra ....könnyű.....stb.......nem drága......
husky-val /él/
ez alpinestars TECH 3...........de van tech10-ig
Amúgy meg nem tudom Ádi allteregója mit a faxt élvezi, hogy szivatja Ádit! félresiklott elméjű az biztos!
Puskázásról meg annyit, hogy tudok pár módszert, ami majdnem biztos taktika, de közhírré nem tétetem. Ha vkit érdekel majd elmondom mit kell beszerezni hozzá.
Gratulálok a 39ezredik hsz-hoz, ha így haladunk tényleg utol fogjuk érni a májereket!
Gerre gratula , én is jártam már így ,csak haverom 90ccm es robogójával. Ki akartam kapni kerékre, csak inkább szaltó lett belőle
Az SV baja egyértelműen injektor probléma. Rá kell kötni a komputerre, és rögtön kiírja mi a bibi! erre találták ki a műszaki diagnosztikát.
Nagyon thx emberek...na jó8
rem jo a link
én se értem
kösz előre is!
na mára megyek, mert faszkivan esete áll fent!
van aki összevágná (faisst on kívül) de ahhoz még nem jutott el a dvd