Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sunstar?
MÉG NEM HALLOTAM. mindenképp did, czracing. iris láncot vegyél mert ha szakad akkor elég csúnyán el tudja intézni a mocit, nekem az első lánckereket tengelyestűl letörte ezért kellett fullosan széthúznom a blokkot
a dt n Iris lánc van (ogyűrűs) a cr rn CZ racing lánc (250ccm) ESRE VALÓ
persze jó rá
csak jól rá kell tenni hogy ne csúszkáljon
köszi de a gumi elszakadt ugyhogy mindenképpen hozzá kell nyúlni.szóval jó rá a neoprén is?
A KMC-ről mi tudtok?
de azthiszem hogy iris
háát..jó kérdés..de kizárt dolog mert nemtudom
Ádi és Faisst a ti motorotokon milyen márkájú lánc van?
hagyd rajta a gumit szerintem...
nemhiszem hogy kárt tenne benne..de fölösleges szarozni vele
hát igyekszem.. de csak a 2t gépeket vágom
sziasztok!szerintettek drz400e-re neoprén teleszkópszárvédőt fel lehet tenni vagy maradjak a guminál?előny ,hátrány?szimeringbe tesz valamilyen kárt a neoprén?
Az eleje nem olyan jó, de nem is rosz
http://www.youtube.com/watch?v...
mindjárt jövök csak valami fontos dolgom akadt
hy all! a KMC lánc szerintetek milyen?
új licencet nem igazán akarok majd váltani...
biztositás meg nekem tökmind1 melyik..lehet a legszarabb is...van nekem máshól biztosításom ami elég korrektűl megfizetni a bajaimat
Nem sok papírmunkán van a hangsúly,hanem egy licencel csak egy géposztályban versenyezhetsz.Ha váltasz mégegy licencet a 125 B-be is ,minden további nélkül rajthoz állhatsz ott is .De gondolom te nem akarsz mégegyszer kifizetni 16.000-ezret.Mer a jelenlegi felállás szerint nem elég csak a licenc díja ami 7000, hanem még biztosítást is kell vállts hozzá min 4400-ért de az szart se fizet ígyhát rá vagy kényzserítve a 8800-asra.Ez a váltás csak úgy lehet kivitelezhető hogy a Lacival felveszed a kontaktot ha ismered./Ő a tömegsportal megbízott mx bizottsági tag/Ha nem ismeritek akkor üzenj és felhívom.

Kornellh
A CR "04"-es 780.000 volt az ára és Sopronból származik a Gönciéktől.Első tulaja volt a motornak,balasete miatt sokat állt.Amúgy az Ernőtől származik!
Magyarországi vezetett szervízkönyves,idős orvos házaspár hétvégi verdája.Friss műszakival zöldkártyával sérülésmentes állapotú.

Mára mentem Szasztok....
nemhiszem hogy annyira sok papirmunkával járna...
de ha nem megy akkor mindenképpen megkereslek
köszike
cr mikori kiadas
Kösz.Mire vagy kíváncsi a CR-el kapcsolatban? A CRF meg az apósomé,és az Ernőtől hoztuk a Reálból.A haverod(Volentér) volt motorját adtuk érte,meg némi kp-t.
tok jo a cred nemi addatot tolsz hoza? kesz let unoka tesod zsir 450sehonna veszitek
Szasz mindenkinek
Szeva Faisst.
Elméletileg nem .De ezt a Tömegsportban nem veszik annyira komolyan,es a megfelekő emberrel(Nagy László)meg lehet beszélni színte mindent.
Ha elakadsz akkor üzenj,majd megpróbálok segíteni.
Bocsi hogy megszólitalak, de te valami szerelöféle vagy?
a sokhengeres 4t szarokhoz aláírom hogy nem értek.... de mai késik nem múlik