basszameg nem tudtam hétvégén találkozni a Katával (elmotorztam az időt, szal boksz lesz ).... kurvára hiányzik... csobánkára a rekordom eddig 30 perc volt..... de most meg beteg vagyok és esett a hav, nem akarok motorozni
a telóharisnya meg nagyon jó dolog ...véd a sár ellen és nem kell annyit szimmeringet cserélni mint régen de amitől nem véd az a kőfelverődés meg az eldőléskor keletkező zúzódások pl. eldőlsz és rádöntöd egy nagy kőre vagy ilyesmi ...ezért az usd villákon ott a műanyag szárvédő pluszba ami alatt ott a telóharisnya és így kiegészítve egymást védik a telót......neked is kéne rá valami még.........biztos emléxel ,
mikor 95-96 -ban divat volt visszafordítani a telókat akkor tettek felülre is műanyag villavédőt ....na valami olyasmire gondoltam
nem ismerem, did ről irisről meg cz ről tok véleményt mondani... BÁTRAKÉ A SZERENCSE... de én nem a motoromon spórolok, jah meg nem a bnőmön
inkább nem mocizok csak a jót tudjam megvenni...
most is így állok hogy leteszem a dt t... dolgozom most mint állat.. elég jól viszik a cd ket dvd ket, hardvereket.
érettségi után eladom a dt t... vagy kifizetem haverom és akkor teljesen enyém lesz a cr, vagy ő fizet ki engem és akkor veszek egy 98 as vagy annál fiatalabb cr t.
xt t fater már leelőlegezte
Én már toltam haza gépet láncszakadás miatt.
Aztán vettem a kdx re sima DID láncot, o x gyűrű nélkülit, de állandóan nyult meg:( . Igaz csak 428as kellett rá ,amit kicsinyeltem is, de elvileg bírnia kelett volna. Legközlebb én sem fogom sajnálni a pénzt a láncra!
Elmonodom zooz, h egyik haverom MZ kupában versenyez, és ha hiszitek ha nem a csapágyboltba veszi méterre a láncot, és az válik be neki a legjobban! egy lánc egy teljes versenyévadot is kibír neki!
Hát a kmc árban majdnem ott van mint a DID egy ezressel ha véknyabb de o gyűrűs ez is! hát nekem is madjnem elintézte mert beragadt az elsö fogaskerékhez de hála isnet egyböl megállt és nem tört semmi
szerintem kínai ....szerintük is ...de lehet koreai is
amúgy láttam a boltba szokták ajánlani de .........ebbe a sportba néhányezer ft-on nem szabad, hogy múljon valami/pl. levág egy szeletet a blokkból....vagy megnyered-e a versenyt......vagy hazatolod erdő mélyéről a gépet ...stb../így a drágább láncokat részesítjük előnybe ...mert azok bizonyítottak már ......
mondjuk attól is függ mire kellene ...mert egy gyengébb motoron talán, esetleg se .....de semmiképpen se mert ott a cetka/cz/ lánc inkább ..és az teljesen jó...mondjuk sokféle van abból is !
Ezen a vidin bexartam..gondoljátok már el mien szagok uralkodnak majd a szobában utánna....
Meg ha vki a szobában tárolja gépet valószínűleg panelban lakik..akkor meg szerencsétlen szomszédok mit gondoltak? földrengés, égxakadás?
basszameg nem tudtam hétvégén találkozni a Katával (elmotorztam az időt, szal boksz lesz
de amitől nem véd az a kőfelverődés meg az eldőléskor keletkező zúzódások pl. eldőlsz és rádöntöd egy nagy kőre vagy ilyesmi ...ezért az usd villákon ott a műanyag szárvédő pluszba ami alatt ott a telóharisnya és így kiegészítve egymást védik a telót......neked is kéne rá valami még.........biztos emléxel ,
mikor 95-96 -ban divat volt visszafordítani a telókat akkor tettek felülre is műanyag villavédőt ....na valami olyasmire gondoltam
www.pinkmotors.hu itt találsz táblázatot is
inkább nem mocizok csak a jót tudjam megvenni...
most is így állok hogy leteszem a dt t... dolgozom most mint állat.. elég jól viszik a cd ket dvd ket, hardvereket.
érettségi után eladom a dt t... vagy kifizetem haverom és akkor teljesen enyém lesz a cr, vagy ő fizet ki engem és akkor veszek egy 98 as vagy annál fiatalabb cr t.
xt t fater már leelőlegezte
Aztán vettem a kdx re sima DID láncot, o x gyűrű nélkülit, de állandóan nyult meg:( . Igaz csak 428as kellett rá ,amit kicsinyeltem is, de elvileg bírnia kelett volna. Legközlebb én sem fogom sajnálni a pénzt a láncra!
megvennéd ennyiért?
mondjuk ez alatt nem nagyon akarom eladni mert így is bukok rajta mint az állat...
csinálom a katalógust!
semmi reakció az írásomra?
amúgy láttam a boltba szokták ajánlani de .........ebbe a sportba néhányezer ft-on nem szabad, hogy múljon valami/pl. levág egy szeletet a blokkból....vagy megnyered-e a versenyt......vagy hazatolod erdő mélyéről a gépet ...stb../így a drágább láncokat részesítjük előnybe ...mert azok bizonyítottak már ......
mondjuk attól is függ mire kellene ...mert egy gyengébb motoron talán, esetleg se
Ezen a vidin bexartam..gondoljátok már el mien szagok uralkodnak majd a szobában utánna....
Meg ha vki a szobában tárolja gépet valószínűleg panelban lakik..akkor meg szerencsétlen szomszédok mit gondoltak? földrengés, égxakadás?