Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most konkrétot nem fogok mondani rá, döntsd el mi és mennyi kell neked, és akkor majd megtárgyaljuk.
meek pancsizni utánna jövök....

basszameg nem tudtam hétvégén találkozni a Katával (elmotorztam az időt, szal boksz lesz ).... kurvára hiányzik... csobánkára a rekordom eddig 30 perc volt..... de most meg beteg vagyok és esett a hav, nem akarok motorozni
Értelek köszi az infót
a telóharisnya meg nagyon jó dolog ...véd a sár ellen és nem kell annyit szimmeringet cserélni mint régen
de amitől nem véd az a kőfelverődés meg az eldőléskor keletkező zúzódások pl. eldőlsz és rádöntöd egy nagy kőre vagy ilyesmi ...ezért az usd villákon ott a műanyag szárvédő pluszba ami alatt ott a telóharisnya és így kiegészítve egymást védik a telót......neked is kéne rá valami még.........biztos emléxel ,
mikor 95-96 -ban divat volt visszafordítani a telókat akkor tettek felülre is műanyag villavédőt ....na valami olyasmire gondoltam
jaja... és vmi nagy szakítószilárdságut...
www.pinkmotors.hu itt találsz táblázatot is
nem ismerem, did ről irisről meg cz ről tok véleményt mondani... BÁTRAKÉ A SZERENCSE... de én nem a motoromon spórolok, jah meg nem a bnőmön
inkább nem mocizok csak a jót tudjam megvenni...
most is így állok hogy leteszem a dt t... dolgozom most mint állat.. elég jól viszik a cd ket dvd ket, hardvereket.
érettségi után eladom a dt t... vagy kifizetem haverom és akkor teljesen enyém lesz a cr, vagy ő fizet ki engem és akkor veszek egy 98 as vagy annál fiatalabb cr t.
xt t fater már leelőlegezte
Akkor azt mondjátok inkább D.I.D?
ja vmikor erre alszom el
Még jó hogy itt van 300m re a pálya.... nyáron este amikor nincs kedvem kimenni kiülök a teraszra és halgatom a muzsikát amit a gépek szolgáltatnak
Evenx, a lexikont ugye megosztod majd a néppel?
Hát ez a kmc 12 körül van
ebből a sportből nem jösz ki soha nyereségesen
Én már toltam haza gépet láncszakadás miatt.
Aztán vettem a kdx re sima DID láncot, o x gyűrű nélkülit, de állandóan nyult meg:( . Igaz csak 428as kellett rá ,amit kicsinyeltem is, de elvileg bírnia kelett volna. Legközlebb én sem fogom sajnálni a pénzt a láncra!
asszem 16 rongy
oksa...ez pár napon belül kiderűl..
megvennéd ennyiért?
mondjuk ez alatt nem nagyon akarom eladni mert így is bukok rajta mint az állat...
Mennyi volt a te láncod Ádi?
Elmonodom zooz, h egyik haverom MZ kupában versenyez, és ha hiszitek ha nem a csapágyboltba veszi méterre a láncot, és az válik be neki a legjobban! egy lánc egy teljes versenyévadot is kibír neki!
mázlid volt.... én éppen nyélen jöttem ki a kanyarból
Hát a kmc árban majdnem ott van mint a DID egy ezressel ha véknyabb de o gyűrűs ez is! hát nekem is madjnem elintézte mert beragadt az elsö fogaskerékhez de hála isnet egyböl megállt és nem tört semmi
hát én se a 125 ösre való láncot vettem biztos ami biztos.... én nem fogom megint darabokraszedni a blokkot
Maradjunk annyiban Faisst, hogy majd ha aktuális lesz a motor eladása beszélünk még a témáról.
csinálom a katalógust!
evenx
semmi reakció az írásomra?
szerintem kínai ....szerintük is ...de lehet koreai is
amúgy láttam a boltba szokták ajánlani de .........ebbe a sportba néhányezer ft-on nem szabad, hogy múljon valami/pl. levág egy szeletet a blokkból....vagy megnyered-e a versenyt......vagy hazatolod erdő mélyéről a gépet ...stb../így a drágább láncokat részesítjük előnybe ...mert azok bizonyítottak már ......
mondjuk attól is függ mire kellene ...mert egy gyengébb motoron talán, esetleg se .....de semmiképpen se mert ott a cetka/cz/ lánc inkább ..és az teljesen jó...mondjuk sokféle van abból is !
gumifüst

Ezen a vidin bexartam..gondoljátok már el mien szagok uralkodnak majd a szobában utánna....
Meg ha vki a szobában tárolja gépet valószínűleg panelban lakik..akkor meg szerencsétlen szomszédok mit gondoltak? földrengés, égxakadás?